menstruácia

ssia

pri menstruacii je skoro vsetko normalne a teda aj v poriadku. niekto to ma aj 9-11 dni a potom este to take spinenie a o chvilu to ma znova. nemusime im nic zavidiet, to oni by mohli zavidiet tebe.

mindy

Dobrý deň, poraďte mi prosím ako dostať skôr menštruáciu, už všetko som skoro skúšala a nepomáha. Je to dosť naliehavé ďakujem.

janca

ahoj mozes byt rada ine baby maju aj 10dni a nic sa neda robit ja mavam tak 6-7ani to neni bohvieco ale musim prezit a ked sa ti nezda t byt pohode zajdy k lekarovy. ... jela pohode mozes byt tehotna ved prerusovane milovanie neznamena ze mu tam nic neostane a pochybujem ze sa hned potom ine hned osprchovat ci hej? skus k doktorovy ist ten ma 100percentne testy alebo sa tak moc neboj aj stres moze posoobit na meskanie :)... domca a ty to pohode povedz mame a ta ty pomoze ved to neni ziadna hamba ci ich mas ja som o svojej prvej tiez nevedela m to matka povedal :):D a pootm som 3meciace nemala ale pootm to zacalo :( a cul by sa toho kazda byby rada zbavila co ? :) no musime stim zit :D

doomccaa

ja newiem ci ich mam alebo nie !! ja ked idem na wecko tak nic ale ked sa utieram tak sama krv ja naozaj newem a bojim sa a pritom ani neviem ako to mam powedat mame! poradte mi prosim! dakujem

buno999

Ja by som chcel prísť o panenstvo s mojou kamarátkou ktorú pznám od školky. Raz sme si spolu masturbovali a urobili sme sa na seba. Aj som jej ho strcil do zadku a urobil som sa jej do riti. Ale do posvy to nechcela lebo zrovna mala ovuláciu. Potom mi ho vyfajcila ja som jej hu vylízal.

jela

Prosím, poradte mi? Mešká mi to už 5týždnov, robila som si 2 testy oba sú negatívne... Môžem byť tehotná..?s partnerom máme vždy len prerušované milovanie..