Prvý sex a príliš veľký penis

Príspevok v téme: Prvý sex a príliš veľký penis
Kalina25

Mám priateľa s ktorým by som už chcela pohlavne žiť. Síce mám už 21 ale som stále panna a môj priateľ má penis 23cm a neviem si predstaviť kde sa to do mňa zmestí. On síce už má skúsenosti ale nechcem mu povedať že sa bojím práve toho kedže ostatné ženy vždy básnia o tom že chcú aby ich partner mal čo najväčší. Neviete mi poradiť čo robiť? Naozaj mám z toho strach... a na sex už pripravená som o to nejde.

wreck

mozes prosim pre zaciatok uviest zdroje, ktore potvrdia, ze 'ostatné ženy vždy básnia o tom že chcú aby ich partner mal čo najväčší'?

nezmesti sa to do teba nikde. nepojde do teba az nadoraz. ftak je najcitlivejsi asi v prvej tretine az polovici, ty si tiez iste najcitlivejsia okolo posvoveho vchodu a niekolko par cm za nim, takze tych 11-12cm co bude v tebe by ta mohlo dostatocne vyplnit a aj by to mohlo byt prijemne. zvysok uz bude na nom, aby sa do teba nedorazal aj tou druhou polovicou.

najlepsie je priznat to pred nim hned na zaciatku. ze mas obavy, ze ho prosis aby bol na teba extra nezny. a ked uz pojdete na to, urcite mu povedz, ak by ta to bolelo. ak by bolelo naozaj velmi, co moze, odtiahnes sa intuitivne sama.

hlavne sa svojimi obavami pred nim netaj. to by bola velka hlupost.