Vhodna dieta pre mna..

Príspevok v téme: Vhodna dieta pre mna..
prada*

ahoj,.
zacnem pekne od zaciatku.pred pol rokom som prekonala anorexiu,,, uz pol roka zijem a jem normalne.
teda ,,normalne,,
stale sa kontrolujem to je jasne,,,,ale zijem ako ostatní ludia.
mam 166 vysku ...
ide o to, ze za posledneho pol roka, som pribrala asi 4 kila. teda myslim si ze mam cca 53 kg.
uz sa poznam, aj svoje telo, viem priblizne kolko vazim. na vahu stupit nemozem, lebo by to sialenstvo mohlo zacat znovu. to bola prva vec ktoru som vyskrtla zo svojho zivota-vazenie sa.

moja otazka je:
chcela by som drzat nejaku dietu, aby som dala dolu cca tie 3 ci 4 kg, len neviem ako.

neviem aku dietu mam zvolit.
len mi nepiste ze zdravo sa stravuj, to robim.

moje miery su momentalne 87-63-88
viem ze to nie je vela, ale bola som zvyknuta na menej, takze ma chapte.

este by som sa rada opytala zien, aky obvod stehna maju na najhrubsom mieste.
ja mam 49,5.. niekedy 50, a zdaju sa mi velmi velke, aj ked priatel tvrdi opak.
zase je to len o psychike, lebo pred pol rokom to bolo 48,5.

za odpovede a rady vam pekne dakujem.

Dadula56

Prada, ak mas 53 kg pri tvojej vyske a tie miery, ktore pises, tak neexistuje, ze by si mala nadvahu, neexistuje, ze mas co len gram naviac. Ak zacnes chudnut, spadnes do toho znova. Chces chudnut na 49 kil pri 166?To je podvaha. Anorexia je celozivotny boj, neexistuje u teba, aby si sledovala, co je dietne, ty mas sledovat, aby si jedla. Akonahle schudnes, zacne sa ti to znova pacit, nakopne sa ti ta anorexia znova. Ber to tak, ze ako byvaly narkoman. Nesmies si dat ani malu davku "chudnutia".

iskierka

nemyslim si, ze si prekonala anorexiu, nie si v pohode, stale reisis cisla, obvody, to ze si vyhodila vahu je sice pekne, ale skus sa odpustat aj od inych cisel, v ktorych stale podvedome hladas ciele

DzanaFX

prada* však počúvaš sa? Akonáhle začneš chudnúť, budeš tam kde si bola...Nauč s amilovať samú seba takú aká si, isto si nádherná, mužom sa nepáčia kosti...Tak s pekne ukľudni a ďalej priberaj mala by si mať váhu okolo 56kg, ak by si chcela mať ideal...Nepozeraj sa do zrkadla, alebo ja neviem, len prosím nechudni, budeš presne tam kde si bol a akurát hovoríš " prekonala som anorexiu "...Tak prekonala???????

Mirka83

No a teraz si držíš svoju váhu? Pretože predtým si možno vážila síce menej ale pre tvoje telo to nebola prirodzená váha a snažilo sa pribrať niečo navyše. Ale zase ak cvičíš a máš fyzicky náročnejšiu prácu, tak možno si nabrala svalovú hmotu...a ako sa stravuješ počas dňa? čo zješ?

Mirka83

tak nedrž diétu, ale radšej cvič. behaj, bicykluj, tancuj, je to lepšie ako diéty a budeš sa cítiť lepšie. diéta ti môže iba ublížiť, prípadne sa ti váha môže vrátiť naspäť ako schudneš....súhlasím s winki.

winki

Preto, lebo načo????? Liečila si sa a to je celoživotný proces...dietov sa zas dostaneš na začiatok a budeš sledovať svoju váhu. Takže papaj pomaly, striedmo, ale určite sa nezaťažuj dietami.