Unava, spomalenost

anonym66

Zrejme tí chýba nejaký vitamín,ale pozor aj na štítnu žlazu.Takisto to može sposobovať málo pohybu,fajčenie,dehydratacia a pod

lost

Toto som myslel:

"e v tom, že nech ho už upravím akokoľvek, či už varením, pečenim, smažením, bielkoviny sa denaturujú a vznikajú v ňom toxické mutagénne látky, heterocyklické amíny - toto je nevyvrátiteľný fakt. Samozrejme čím vyššia teplota a dlhšia úprava, tým viac týchto látok v mäse vzniká. Sú to predovšetkým bielkoviny, kde vzniká najviac škodlivých látok vplyvom tepla a potom nenasýtené tuky - vysoký stupeň oxidácie a zahrievanie koncentrovaných škrobov - toxické akrylamidy. Niektorí ľudia začali preto jesť surové mäso - ale tu musí byť prvotriedna kvalita a je tu riziko parazitov. "

zdroj: www.zdravi-az.cz

milli11

Vraj to moze sposobovat aj fluor.

Nacističtí vědci, kteří se horlivě snažili udržet atmosféru strachu, nalezli snadnou metodu, jak ovládat chování táborových vězňů. Zjistili, že opakované dávky velmi malého množství fluoru postihující mozek, pomalu lidi otravuje a narkotizují, a činí je tak submisivními.

V tomto schématu, fluorid sodný redukuje sílu vůle jednotlivce odolávat nadvládě tím, že pomalu otráví a narkotizuje jistou oblast mozku a vůle je pak poddajná vůli těm, kdo si přejí je ovládat. Obě strany Němci i Rusové přidávali fluorid k pitné vodě válečným zajatcům tím je udělali hloupé a poslušné."

Fluor je vysoce jedovatým vedlejším produktem při výrobě hliníku a společnost ALCOA byla často – a úspěšně – žalována za otrávení dobytka, úrody a vodních cest. Jelikož se bezpečné uložení ukázalo být příliš nákladné, co mohla společnost dělat? Aby eliminovala tyto náklady, zařídila aby fluor jako odpadní látka začal dokonce přinášet zisk?

Společnost ALCOA proto spolu s dalšími výrobci fluoru financovala výzkum, který naznačil, že malé množství látky údajně není pro člověka škodlivé. Výzkum dokonce prokázal, že fluor snižuje počet zubních kazů. Propagátoři se tedy soustředili na zdravotní prospěch a ignorovali známé nepříznivé kumulativní účinky této vysoce toxické látky. O této doby to celý svět opakuje jako opice.

lost

No ja som jedneho casu jedol masa viac nez bezny clovek pije vody, ale unavu mi to nejak neodohnalo :)

Tym len chcme povedat, ze mam pochybnosti o vyrokoch ze maso je take super, ako zvyknu ludia hovorit..

Cital som aj take, ze ak sa maso vari a cim dlhsie, tym viac uvolni nejakych skodlivin (premena bielkovin na skodlive ci co) a skodi to cloveku?

Nemam ten clanok po ruke, ale mozno by som ho vedel najst ak niekto chce..

raciolka

Nemusí to byť železom, môže to byť nedostatkom vitamínov B, ktoré sa vo väčšej miere nachádzajú práve v mäse a mliečnych výrobkoch (najmä vitamín B12, účinky a zdroje vit. si ľahko nájdeš kdekoľvek). Ja som mäso nejedla roky a bola som v pohode, ale užívala som vitamínové preparáty(hlavne v zime) a okrem zeleniny, mliečne výrobky a veľa strukovín (ak sa nekombinujú s nevhodnými potravinami napr. so zemiakmi tak natoľko nenafukujú). Ale to železo si vyšetriť dať môžeš u svojej obvoďáčky.