Biele zuby

jeitee

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Jennny

to WEWERKA565 : vyskusaj ustne vody, sprej proti zapachom, mozno to je spojene so suchom v ustach (daju sa na to specialne kupit ustne vody) .. su rozne eshopy, na trhu je vela moznosti.. nevesaj hlavu.

WEWERKA565

Mam taky trapny problem, vyskusala uz som azda vsetko, ale trapi ma zapach z ust, zuby mam v poriadku, pravidelne navstevujem lekara, nepomaha mi nic.. ma niekto radu alebo podobny problem?

maria4611

Systém na bielenie zubov- -odkaz odstránený- je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

bee_1

Ja som nasla na tejto stránkewww.akospravit.sk že ako si tie zuby vybieliť, vraj sa všetci boja tejto metódy, ale že je velmi ucinna, treba skusit :)

zuska-bluzka

ja som si nechala u zubára vyrobiť také násadky na zuby (urobili mi odtlačky a na základe nich kvázi gumenné násadky) do ktorých sa aplikujem bieliaci gél na noc. tento zákrok ma vyšiel na 60 eur aj s gelom. naposledy som si zuby bielila pred troma rokmi a stále ich mám krásne biele ako z reklamy a to si doprajem aj kávu :) predtým som ich mala aj napriek častému čisteniu rôznymi bieliacími pastami žlté. tento týždeň sa chystám opätovne začať bieliť. u mňa max. spokojnosť, VRELE ODPORÚČAM!

simka111

nevie niekto náhodou ako sa odstranuje žlty povlak zo zubov a koľko to asi stoji,žlty povlak mam len na 4 zuboch, mam ho odvtedy čo mi dali dole strojček, myslela som si, že sam zmizne čistenim, ale nie... dokonca mam ešte aj lepidlo zo strojčela na dvoch zuboch a asi preto zažltli, dufam že sa to da odstranit, naozaj to vyzera hlupo, ked tie 5 zuby svietia na žlto....

Pet

Ahojte chela by som sa spytat na White Smile - Bieliace pero na zuby ci to pomaha a ci to mozem pouzivat ak ma 16 rokov a mam trochu cervene dasna a preto mam zlte zuby pretoze si myslim ze je to z antibiotik pretoze ich beriem 2 krat do roka pretoze som vzdy chora a mam ajj pravidelnu hygienu no hlavne ci by mi to pomohlo dakujem