Blond farba, ktorá nechýtá do žlta

Príspevok v téme: Blond farba, ktorá nechýtá do žlta
Zuzanaaaaa

Ahojte,mám pôvodne svetlohnedé vlasy a vždy som sa farbila na blond,no potom som prešla na na hnedú farbu,mala som ich tmavé ,no teraz počas leta mi vybledli a cca pred týždňom som bola u kaderníčky,ktorá mi vlasy odfarbila a zafarbila na blond,teraz mám vlasy blond,no nie úplne svetlé blond,ale také trošku tmavšie blond, chcela by som mať ešte svetlejšie vlasy,ktoré by chytali nádych do biela a nie škaredo na žlto...Počula som, že Garnier odtieň 111 nechytá na žlto,len mám obavy ,nechcem ,aby chytila tak do šediva..ale skôr do biela alebo tak svetlo.....S ktorou farbou máte najlepšie skúsenosti ? :)

pomocnica

Tamaaraaa- podľa toho aký máš typ vlasov, každému chytá inak. A radšej by som išla za kaderníčkou, ale bacha, jednej mojej známej chcela dať na sivú a vyšla z toho fialkastá(treba uznať, že vyzerá lepšie ako so sivými, ale aj tak) takže bacha na to. ale to sa jej stalo 1.krát.

Tamaaraaa

Ahoojte potrebovala by som poradit... Mam blondave vlasy a rada by som ich prefarbila na sivo,sedivo.. Aka farba je podla vas najlepsia a ozaj to bude mat sivy efekt ?

liliana0905

LiS: Casting ti chyti aj na odrasty? Ked som si ju dala ja tak mi na blondave vlasy chytila ale zvysok som mala taky ako predtym... a vymyla sa mi po 4 umytiach...

Kira5

Ja používam Naturall and easy od Schwarzkopfu odtieň 522 t.j. Svetlo plavé striebro a tiež som spokojná, len ten prvý týždeň mám odrasty žlté, ale po týždni sa to zlepší a mám vlásky pekné...

LiS

Casting creme gloss Loreal!! Urcite...Maju najkrajsie odtiene, ziadna zlta, je to najlepsia farba a v zivote by som ju za ziadnu nevymenila :) Kupujem si blond pieskovu, alebo ladovu.. Nie je to strieborne, ani zlte, proste pekna prirodzena blond :)

mimusqapepe

ja som použivala tonovací samponsvetlohnedý z čoho mala som vžždy čierne vlasy ,moje povofné vlasy, čo sa už sampon vymyl po roku vidno krásne ako mi vlasy odrastli a su povodne čierneohnedé, ale velmi tmavé.Kým ich slnko neopáli alebo opat nezafarbim samponom.Ja sa pýtam ak by sa mi podarilo zosvetlit vlasy, čo nejde so samponom tak mi budu vždy odrastat a každý mesiac si musi potom odfarbovat mi povedala kaderníčka a preto nechcem tak velký diametrálny rozdiel.teraz si rok už nedala som si žiadny sampon a mám pekné popolavočiernohnedé tmavé vlasy, bez farby a rozhodla som sa kým nezosivnem si nebudem vobec farbit vlasy a potom si dám ladovu farbu popolavuohnedočiernu ako je moja povodná.

Kto je tmavovalsý a odfarbil sa na blond, to si musite zafarbovat vlasy každý mesiac? to by som nechcela a preto sotávam pri svojej povodnej farbe

liliana0905

Ahojte baby. Neskusala ste kiektora od Garnier Nutrisse Creme odtian medova zlata? Rada by som malatmavsiu blond ale bojim sa ze mi nechyti dobre odrast.. mala som taku penovku ale vymyva sa strasne tak chcem skusit tuto..viete poradit?

Blondie13

Baby, mám dobrú fotku, ako vyzerajú vlasy asi týždeň po nafarbení s tou garnier 111, takže ak ešte chcete, poposielam :)