Po siestej nejest.

Magy

Kyara - a citas dosledne, co sme pisali? VELA pohybu!!! tomu sa nevyhnes pri akomkolvek chudnuti. su urcitee overenee veci ako "ovocie rano a zelenina vecer", ale nejest po siestej a mysliet si, ze to zasadne pomoze uplne kazdemu... niekomu to pomaha, inemu nie. je to individualne, ale zeby s uderom 6-tej hodiny sa zmenil metabolizmus natolko, aby to malo nejaky drasticky vplyv na chudnutie alebo nie, mi pripada akekolvek, len nie logicke.

sorrento

Jest 5xdenne, menších dávkách, no najdolezitejsie je PRAVIDELNOST. Lebo telo je tak mudre, že keď v tu hodinu nedostane potravu, už sa začne zabezpečovat tukom, teda tým známým Jo-jo efektom.
Vela pit tekutin, nejest tazke jedlo, 3 hod. pred spankom.

Kyara

Nieje to hlúposť pretože niekto ma zlú genetiku a keby sobil to čo v že žere kedy chce a spí kedy chce trebars aj po jdele hneď tak ide s vahou hore ...každý je iný

AlexandraG

Nejesť po 6tej hodine je hlúposť. Najlepšie je jesť vetdy ked pociťuješ hlad. Aj keď malý. Ale jesť v menších porciách. Tak budeš mať metabolizmus naštartovaný po celý deň :) Samozrejme že na chudnutie je k tomu najlepšie zaradiť pohyb. A dávať pozor na cukry :)

Magy

mam to podobne ako kveerik. Jem kedy potrebujem a pocitujem hlad. rovnako je to so spankom. spim, ked ma unava polozi, bezne aj 2-3x denne po kratsich usekoch. Ked musim spat 1x denne v dlhom useku, citim sa malatne, nevyspato, proste to nie je ono. Takze prisposobujem tieto veci telu, ako si to pyta. A citim sa skvelo. Samozrejmostou je vela pohybu, bez toho sa chudnut neda.

Kyara

hej podarilo sa mi tak schudnúť za necelý meisac 8 kíl , a známi schudol za nejaké 2/3 mesiace takto 13 kg ale mi nejedávame do piatej

PaSi

Ja po 18.oo nejedavam, ranajkujem az o 7.3o, cize 13 a 1/2 hodiny je moje telo bez stravy (prijimam len cistu vodu), tym padom si moze oddychnut od neustaleho travenia a venovat sa inym "veciam" v tele :o)

kveeerik

ja som zistila, ze pravidlo "po siestej nejest" je hovadina. kazdy mame metabolizmus a biorytmus inak postaveny. ja praveze nemozem jest rano, resp. si dam max. banan alebo jogurt, keby som sa najedla tak klasicky, ako sa robia ranajky ze vela vela, tak mi je strasne zle, musim si najprv zaludok nastartovat niecim malym a potom neskor mozem zjest viac. obed mam klasicky a veceru malu, zato na dvakrat, tu druhu mam casto aj o polnoci. Kedze vsak vela sportujem, tak sa mi to, co v noci zjem, neukalda do tukov, ja to cez den v pohode spalim.
Ak si niekto mysli, ze mam nezdrave stravovanie, tak ho rovno schladim. Aj nas trener suhlasi, ze ak sa clovek dostatocne hybe, tak s jedlom je to potom tak, ze netreba nasilu jest podla nezmyselnych pravidiel a diet, ale treba ho pocuvat a dat mu to co chce a kedy chce.