Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov

Príspevok v téme: Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov
elaine

Mam dost problem s tym, ze partner zaraba 3-4 krat viac ako ja. Chcela by som odist do zahranicia, alebo vacsieho mesta, lebo tu zijem doslova od vyplaty do vyplaty, ale on o tom nechce ani pocut. Aj dovolenku mi chce teraz zaplatit z vacsej casti on, nechape, ze mi to vadi, ze chcem byt samostatna. Co by ste robili? Opustit ho kvoli tomu, aby som si setrila hlupe peniaze, alebo zostat a cakat, ze sa mozno niekedy naskytne miesto, kde mi daju o 100e viac? Nikdy sa mu nevyrovnam. Bojim sa, ze po case by mi zacal vycitat, ze napr. stavbu domu financoval z vacsej casti on a podobne...

lost

No a ?

Ako sa hovori, ked nukaju tak ber a ked biju tak utekaj :D

Ale teraz vazne - nikdy sa mu nesnaz vyrovnat, pracuj tam kde chces pracovat, len preto, ze ma peniaze (nech by mal aj miliony) nezleniv sa a nerob nic, ale rob to co ta bavi a co ma perspektivu..

Tomu sa hovori diverzifikacia, ak ta opusti, moze nadavat, ze stratil vela $$$ ale ty si povies "no a co?" a s kludnym pocitom ze mas vedomosti, skusnoesti a pracovnu pozuciu na ktorej si roky makala - potom mozes byt samostatna..

Ci odist alebo neodist do zahranicia, to neviem, netrufam si tak poradit, no ak uz zacal ten tvoj partner pracovat tu a ma perspektivu, nie vzdy sa oplati odist, nie vzdy.. Ale nehovorim ze je to tento pripad, ani nic.. To je tazke povedat..

PS:
Nikdy. S. Nikym. Nesuper. Kto viac zarobi.. Nikdy. S. Nikym. Rozumeno? :D

nema to absolutne ziadny vyznam, nikdy, pokial to nechces casom lutovat.. pouc sa z chyb milionov ludi, z kazde jstrany toto pocujem :D

zewa

Moj muz tiez tak zaraba. Mozno je problem len v tom, ze nie ste manzelia. Ked s tym nema problem on, preco ty? Ludia robia chybu ak sa porovnavaju na zaklade platov. Zrejme je vo svojej praci dobry. A ak si aj ty vo svojej, tak ste si rovni. Je jedno, co je na vyplatnej paske.

jahodka123

Leela333 - neodsudzujem. Nech si každý robí tak, ako mu vyhovuje a ked to chce ona, nech ide preč, ved aj tak jej vadí všetko na tom priatelovi a on je viditelne iný ako ona a má iné predstavy o živote atd. Načo to umelo udržiavať a strácať nervy.

winki

jeeeej to fakt je to tá istá? Tak to neni o čom. Dievča si bude dookolia mlieť svoje. Vadí jej milion vecí a aj tak stále zostáva na tom istom bode. Hold....komu niet rady, tomu niet pomoci.
Prepáč myska, ale pre mňa si jedna zakomplexovaná, neschopná a nesebavedomá ženská, ktorá sa vyžíva v hľadaní problémov a v tom, aby ju všetci naokolo ľutovali.

Leela333

A čo sa týka teba elaine, absolútne súhlasím s Maoam, veď sa už spamätaj a pozri sa na ten vzťah objektívne. To, že problém s tujami je už vyriešený je síce pekné, ale ako vidíš vystriedalo ho milión ďalších problémov. Proste máte príliš odlišné predstavy o budúcnosti tak načo ten vzťah nasilu udržiavaš?

ja40

To fakt? Ani som si nevsimla,zeby ta niekto onee...
Ale nemozu nas mat vsetci radi,chapes :-)
Ale vacsina ma,to je pozitivne,nie?

Leela333

jahodka123
Dnes 10:57

A čo je na tom zlé? Prečo to píšeš takým odsudzujúcim tónom? Niektoré ženy uprednostňujú kariéru a možno ani nechcú rodinu - A ČO? Je to ich vec, nemusíš o nich tak opovržlivo hovoriť. Každý nech si zariadi život tak, ako sa mu páči.

odpovedam

Dievca, ty si s nim vo vztahu len preto, ze sa rada lutujes a tento vztah ti poskytuje presne to, na co si nastavena: na sebalutost. Trochu zmen pohlad na svet a ked sa tolko stazujes, tak to zmen, lebo ja osobne ludi nelutujem. Sami su zodpovedni za svoj zivot a to, co druhym dovolia a co nie.