Odstávajúce uši..

Príspevok v téme: Odstávajúce uši..
Kathleen

Ahojte,
zaujímal by ma váš názor, ako si upravujete vlasy (ženy) ak máte odstávajúce uši, ako riešite pohľady okolia a či to riešite :)

Dala som sa ostrihať na kratšie (na spôsob mikáda), nerada si vlasy vypínam do copu, lebo mám pocit, že mi uši až príliš odstávajú, okolie má rôzne ohlasy, niekto mi povie, že áno, odstávajú, iní zase že nie, no ja vnútorne sa hanbím tak chodiť na verejnosti, hoci doma copík nosím veľmi rada :)

Myslíte si, že výrazne náušnice by ten efekt zmiernil alebo práve zvýraznil? Ďakujem za reakcie :)

Veronika_27

saska, nad operáciou som vôbec nerozmýšľala, len som sa už nad tým zamyslela, ked si mi ponúkla takú možnosť... Skôr som rozmýšľala, ako zmenšiť ten efekt :)

Čo sa týka poisťovní, to je už iná téma... ide im o biznis, tam sa zarába najviac peňazí :/

saska_

poisťovna toto nehradi vôbec. Možno iba deťom a aj to iba s listkom od psychologa. Ale ked budeš mať uraz ucha alebo ti ho odkusne pes ako tomu panovi včera v TV novinach čo ukazovali, tak to maš zdarma cez poisťovnu.
Robili mu to aj s rukou ktoru mu dokusal asi predstavte že 5 hodinovu naročnu operáciu ruky a ucha mu hradi poisťovna. Ja som musela platiť aj za vyrovnanie krivej prrepažky, je to nespravodlive

Veronika_27

BcMia, tak som si zvykla robiť vrkoč, keď som mala dlhé vlasy, ale teraz som sa dala ostrihať na kratšie a už mi ich nezakryjú... a ak si nechám pred ušami nejaké pramienky, cítim sa ako elf :D

babajaga2, možno budem premýšľať nad karierou modelky alebo herečky, možno vtedy sa komplexov zbavím :D

babajaga2

náhodou mne sa strašne páčia keď niekomu odstávajú ušká, myslím to naozaj, je to sexi...veď sa pozrite na niektoré modelky alebo herečky, napr. Kristen Stewart, a aká je žiadaná vo filme...

BcMia

Ahoj, s týmto problém nemám ale keď som bola malá tak som mala pocit že mi odstávajú ale nejak sa to skorigovalo :D ak chceš, môžeš vyskúšať vrkoč a bočnými vlasmi (tými nad ušami) si ich aspoň sčasti prekri, a vzadu upevni sponkami. :)

Veronika_27

Tak až tak hrozne odstávajúce ich nemám, len mám z nich komplexy :) A nad operáciou som teda nepremýšľala, pod skalpel by ma nedostali kvôli menším zraneniam, nie to kvôli ušiam :)
A ešte ked píšeš, že sa to nemusí vydariť, poisťovňa by mi môj "rozmar" asi ani nezaplatila a vo vrecku navyše tiež nemám.

saska_

Plastiku nechceš? Aj ked ej pravda že nie vždy sa podari uši urobiť sumerne. Ja mam jedno ucho robene už 5x a stale povoluje už ho mam zase ine ako druhe. Kašlem nato nenosila som copy pred tým, nebudem ani teraz, vlastne už nikdy. Ked si robim cop tak cez vrch uši,