Ako si mám zvýšiť veľmi nízučký tlak ?

Príspevok v téme: Ako si mám zvýšiť veľmi nízučký tlak ?
macik

dobrý den,mam velke problemy,co sa tyka mojho nizkeho tlaku krvneho,mam permanentne 100 na 60 ..a tep okolo 74..samozrejme ako kedy ..niekedy mám tlak aj 105 na 78 ,ale to malokedy..zvycajne nestupne viac ako 65 ten spodny ...
robi mi to zo zivota peklo,hlava sa mi toci,uplne az zle vidim,stale mi je na odpadnutie ,neviem uz co mam robit ,cely zivot ho mam taky ,pijem colu kvoli tomu,aj ked cvicim ,tak sa mi zase da na nizky o par minut,nic mi nepomaha,velmi mi obmedzuje zivot ...viete o niecom,co zarucene pomoze a zvysi mi ho ?dlhodobo ?

- mira

No dievčence, ja žasnem, čo vy so sebou robíte. Oslabený a demineralizovaný organizmus ešte viac oslabujete cukrom a chemickými nápojmi a nakoniec, aby sa vzchopil ho bičujete povzbudzovadlami. Čo má za následok dlhodobe ešte väčšie oslabenie !
Vzchopíte sa len ak s tým prestanete a zameriate sa na mineralizáciu a posilnenie tela obilninami ktoré obsahujú minerály v obilnách obaloch. najlepšie formou kaší / z ryže natural, pšenice, jačmenných krúpov, ovsa, pšena, kukurice, pohanky/. A doplníte rôzne upravenou zeleninou, prevažne tepelne. Isto to bude zo začiatku ťažké, pretože povzbudzovadlá a cukry sú návykové. Ale ak sa chcete natrvalo z toho dostať, ináč to nejde.

RNG

Bolest zaludka, kvasenie plyny, neschopnost jest rozne jedla, to su spravidla nasledky malo kyselin v zaludku.A bez dostsatocnej koncentracie kyselin v zaludku, alebo ked su prilis rozriedene, tak sa nemoze ani jedlo spravne natravit, ani sa v zaludku neznicia mikroby na jedle, ale sa rozmnozia,produkuju toxiny(bolesti zaludka , vracenie a nafukovanie) a znicia postupne crevnu probioticku floru s cim ide imunita prudko dole.

RNG

Anemia aj znizene biele krvinky mozu byt zo zleho travenia a absorbcie. S tym suvisi samozrejme vyroba energie v tele, regeneracia, imunita a stovky inych zdravotnych problemov.
A travenie je vec kyselin, roznych enzymov, mikrovlaknin a probiotik.To vsetko sa da lahko doplnit, co odporucam aj vam. Nie je totiz mozne nahradit zle travenie a absorbciu branim stoviek roznych doplnkov, clovek to musi vytazit z pestreho jedla.
Doplnat sa ma len to, co v potrave nedostaneme v dostatocnych mnozstvach podla najnovsich lekarskych vyskumov. Alebo to, co telo nie je (geneticky alebo z poskodenia a starnutia) schopne vyrobit z normalnej stravy.

macik

anonymka ja mam krivu chrbticu,a aj nizky pocet krviniek,hej,presne ako ty ...

presne tak ,podlaha predo mnou -plava,alebo take " vlnky " sa robia,kavu ja nepijem,mne je poi nej potom na zaludok zle,potom mi je na zvracanie hocikedy,tiez myslim,ze s tymto to suvisi
a ten nezsitelny tlak v hlave ..take nieco zvlastne citim v hlave ...
sladke na to pomaha ?no neviem,lebo ja jem pravidelne vela sladkeho,no resp ..kazdy den nieco sladke a NIC ,stale to iste ..
aj horsie vidim trosku ...
je to neksutocne,neviem uz vazne,co s tym --o unave nehovoriac ...som stale vycerpana ..

anonymka222

macik
hej obmedzuje ma to rovnako ako teba, presne viem o čom hovoríš,... ten neskutočný pocit na odpadnutie, keď stúpam a mám pocit že mi pláva podlaha pod nohami...a marí sa mi pre očami... dosť musím cestovať v poslednej dobe a keď vyjdem z vlaku som ako opitá to je hrozné... niekedy ma to uplne vyvedie z premávky a nie som schopná celé dni nič robiť.... je to otrasné. Pijem vodu stále a to nepomáha, kávu môžem vypiť na litre, ona ešte viac odvodňuje a to je potom ešte horšie asi... neviem či si skúšala ale keď ti je fakt zle zjedz niečo sladké to trošku pomôže. A môže to byť aj z chrtbite, nemávaš bolesti krku, alebo niečo? lebo ja to mávam aj v súvislosti s tým. A nemám anemiu ale zasa mám nízke biele krvinky...

macik

anonymka prepána,aj teba to tak oébmedzuje ako mna ?mna to neskutocne obmedzuje v zivote ...
ja nemozem prakticky nic robit,a neviem,ci nejake lieky na to eixstuju,kazdy mi len radi cvicit a pit ,to robim a NIC ...
pijem ako duha,nefajcim,nepijem alkohol,len vodu a caje,este aj na zvysenie,ale nic,stale mi je na odpadnutie,malokedy mam pocit,ze mi nic nie je ...napriklad aj teraz cez vikend som bola na vylete u rodiny a som tam prelezala cele dni :(:(:( !! lebo akonahle som sa postavila tak som sla na zem ..a nic mi nepomahalo,este horsie je to cez menzes ,kedze aj krv stracam ...ja pijem denne aj 4 litre vody,niekedy aj 5,a nič ...proste NIC
mne uz nic nepomáha,dala som si na sprostu kolu a kavu -uz zo zufalstva ,ale to mi pomoze na 2 hodky a zase ....

zahmlene vidim,hlava nie je moja,a stale pocit na odpadnutie,nielen ked vstanem,a dokonca mam uz aj stavy dychavicnosti,ze sa ani poriadne nemozem nadychnut,
jedine,co mi ako tak pomaha,je ,ked si dam nohy vyssie ako srdce a hlavu dole,vtedy mi je ako tak znesitzelne,lenze samozejme to nemozem robit nikde inde ako doma,cize sa citim naozaj priserne 350 dni v roku ..uz niekolko rokov ..a plus mam aj anemiu ..tak to je uz uplne na zabitie ...:(:( som kvpli tomu tak strasne nestastna

RNG

Inac s velmi nizkym tlakom treba vstavat z postele opatrne, najprv sa ponatahovat, lebo inac mozes skoncit s rozbitym nosom. A je dobre sa rozcvicit aspon 10 minut, co je zaroven zdrava udrzba pre cele telo.
Inac neviem, ze by som mal desiatky rokov a tym nejaky extra problem, okrem obcasnej ospalosti.

RNG

Za mlada, az do 40tky som mal tlak pod 100 na 60 pravidelne a tep okolo 50. Najma pri nakaze hornych dychacich ciest, ked som bral syrup proti kaslu obsahujuci utisovadlo(dextromorphan) mi klesol tlak az na 95 na 45, raz to tak vystrasilo lekara, ze nahadzal okamzite na mna elektrody EKG z obavy, ze mam prave porazku. Na zvysenie tlaku mi radili rozne chemikalie, napr jed na potkany(male, "medicke" davky strychninu) fajcit a alkohol, samozrejme som si vybral mensie davky alkoholu a vtedy som este fajcil a tak som vedel existovat s tlakom nad 100.
Dnes mam tlak uz normalny, nepijem ako je rok dlhy, len velmi prilezitostne, nefajcim uz od 40ciatky a mam tlak normalny. Pri unavach si zriedkavo vypijem kavu, najma zelenu, alebo ako aj dnes caj z guarany, ktory ma 3 x taky obsah kofeinu, ako kava.

anonymka222

ja mávam tlak 82/60 a už bol aj 57 ten spodný a to už mi je fakt blbo... hlava sa mi točí neprestajne, Betka132 z nízkeho tlaku je človeku na opadnutie, aj tie problémy so zrakom sú z toho... to sú mdloby... a tiež to mávam že aj po pohybe mi hneď klesne... pijem pravidelne, a stále je taký... macik viem presne ako sa cítiš...je to hrozné :(

Betka132

macik a su tvoje problemy naozaj sposobene nizkym tlakom? Lebo podla toho co pises mam pocit ze nie. Tvoj tlak je nizsi, ale nie nejak extremne nizky. Ja mavam casto tiez taky a nemam s tym problem. Nizky tlak sa prejavuje tym, ze ked lezis a prudko vstanes, zatoci sa ti hlava. Ale ked si uz hore hlava by sa ti tocit nemala, lebo telo si ten tlak vyrovna. Skus urobit 20 drepov, to zvysuje tlak. Ja som raz bola darovat krv a mala som velmi nizky tlak, (hoci som sa citila dobre), lekarka povedala, ze s takymto tlakom mi krv vziat nemozu. Poslala ma vypit si pohar vody a na zachode spravit 20 drepov. Tak som spravila a cuduj sa svete, tlak zazracne stupol! Sprvoti som ho mala nejak 90 na neviem kolko a po tych drepoch zrazu 120/80 ci na 60 uz neviem. Ale to co ty opisujes, z nizkeho tlaku nebyva na odpadnutie, ani to nesposobuje problemy so zrakom. Skus len tak tie drepy a ak sa ti to nezlepsi, tlak to urcite nie je. V tom pripade bez lekarovi na komplexne vysetrenie. Pricina bude inde.

Najčítanejšie články