Aké vlasy su teraz v móde..

nathalia09

no myslím,že najkrajšie sú zdravé a lesklé vlasy,takže farbu by som radšej vylúčila,radšej by som začala s hennou-je to najlepšie s čím môžeš začať.
Za dávnych čias,už v egypte používali hennu,.preto mali ženy nádherné vlasy.
Účinky henny:

posilňuje jemné, riedke a oslabené vlasy
zabraňuje lámaniu a štiepeniu vlasov
zamedzuje prílišnému masteniu vlasovej pokožky
predchádza tvorbe lupín a zápalom vlasovej pokožky
zamedzuje nadmernému vypadávaniu a rednutiu vlasov
zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov
chráni pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia
spevňuje vlasové korienky a podporuje rast vlasov
prinavracia vlasom pevnosť, pružnosť, objem a lesk

Betka132

in nie je ziadna farba vlasov, daj si taku, ktora sa hodi k tvojej tvari. nie kazdej babe sa hodi cierna, ja mam ked uz radsej tmavohnedu ako uplne ciernu, napr. takato: encrypted-tbn3.google.com
vsak skus experimentovat, uvidis, co ti najviac sekne. ja som v puberte tiez experimentovala, mala som rysavu, ciernu, blond, samozrejme hnedu. nakoniec som ostala pri tmavohnedej, prave asi takejto ako na obrazku

xdanielax

Pred tyzdnom, ci dvoma som sa na toto presne pytala kadernicky. Hovorila, ze okrem teda nejakeho extremneho trendu, s kt. sa akoby musi prist kazdy rok je v mode hlavne prirodzenost. A ked farbit tak aby si sa co najviac priblizila povodnej farbe.

peta111

pre mna blond vlasy... ale z tych tvojich 2 variant by som volila tmavohnedu... upplne cierna mi pride lacna a obycajna hneda zase taka nevyrazna... ale to tazko povedat, ked ta nevidime... a cervena 0 bodov..

eva321

Ja sa vôbec neriadim tým, čo je momentálne "in". To čo je in beriem len ako inšpiráciu k môjmu original imidž :P

Lulu2011

cervene vlasy uz davno nie su v mode, ani klasicke meliry, teraz je v mode punk styl, napr. blond a konce zvyraznene ruzovou...ale kto take chce :))