Povedat ex, ze som potratila jeho dieta?

Príspevok v téme: Povedat ex, ze som potratila jeho dieta?
smutna789

Ach, ani neviem ako zacat. Mala som vztah skoro rok s muzom vsetko klapalo, ale narovinu mi povedal, ze ma nemiluje a ja som uz nechcela viac so seba robit debila. Ja som to videla inak ja som bola zamilovana, no neboli sme na tom rovnako. Skoncila som to, zle som to znasala a preto som odisla do zahranicia na niekolko mesiacov, zmenit prostredie hlavne ho nevidiet a vyliecit sa z toho. Ked sa dozvedel, ze odchadzam, bol z toho mimo a velmi sa chcel lucit co som ja nechcela. Dozvedela som sa, ze randi s inou a to ma fakt bolelo. Nakoniec som isla, vecerali sme kecali smiali sa a nakoniec to skoncilo najkrajsim milovanim ake sme kedy mali. O dva dni som odisla, zacala som hned pracovat, no po dvoch tyzdnoch som isla na dovolenku k moru. Cely cas v depresii smutku, vela som fajcila plakala nespavala. Citila som sa strasne smutno, dozvedela som sa, ze uz nerandi s tou babou. No aj tak som vedela, ze by som sa k nemu nevracala. O par tyzdnov som zacala mat gynekologicke problemy, pri malej potrebe som mna vypadol taky akoby sedy chumacik a zrazeniny krvi nemala som ani nejake extra bolesti, ale dalsie dva dni so mna take divne zrazeniny vychadzali. Uvedomila som si, ze ved ja som ani menzes nedostala a tak som sa zlakla, spravila som si test bol pozitivny. Utekala som k lekarke ta ma poslala na sono, oznamila mi, ze som potratila a mohla som byt okolo 4-5tt. Vraj v maternici nezostali ziadne zvysky tehotenstva a tak mi len dala antibiotika ani neviem preco. Je mi z toho doteraz hrozne uz su to 3 mesiace. On to nevie, pretoze som pocula, ze si zacal s inou s ktorou je doteraz. Pocula som, ze sa pokusaju o babatko. Mna to uplne zlozilo. On chcel byt somnou v kontakte no ja to nedokazem, on je zrejme z toho vonku ale ja som fakt mimo. Stale s vycitam, ze som potratila kvoli tomu ako som sa stresovala. Moj problem je, ze on sa mi ozyva robi si akoby standicky, ze sa ku mne mozno vrati ked pridem, ako rozprestrie pre mna cerveny koberec a podobne, mna to trapi povedala som mu, ze pre mna to sranda nie je tak sa osptavedlnil ze uz nebude. Presiel tyzden a znova si robi srandicky ako ma moju fotku stale pred ocami... Mne je z toho uz zle, neviem sa z toho dostat on nema sajnu co prezivam. Myslite, ze by som mu mala povedat co sa v skutocnosti stalo aby uz raz a navzdy prestal?

smutna789

...ono je to velmi tazke. Tazko hladiet len dopredu ked ja uz nemam chut ani snivat vzdy prichadza len sklamanie. Ja viem, raz sme hore raz dole taky je zivot. Ale preco ja som vzdy hore len chvilu? Som zvedava kedy sa z tohi dostanem. Najhorsie je, ze takto si ani vztah nedokazem najst.

smutna789

Odpisal vraj bol ma dovolenke. Ze si to precital pred no nevedel co mi ma na to odpisat. Vraj to nevie ani teraz, ze mu je to velmi luto vo mi sposobil a cim som si musela prejst. Prepac ak sa to da tak napisal. Ze ale uz s tym nema co urobit.

Carie

Mohol ti napisat aspon, ze je mu to luto. Ale asi nie je, asi je rad, ze to nakoniec takto dopadlo ked uz to bolo. Lebo ta nemiloval a nechcel. Skus sa s nim nestretavat, pokial to nebude nevyhnutne. Ak mas u neho nejake veci, posli pre ne nejakeho znameho. Ja myslim, ze stretnut sa s nim nemusis. Daj sa dokopy a potom si najdes aj normalny vztah a na neho zabudnes.

smutna789

On ma inu, ale neskusal to uz na mna. To bolo vsetko akoze zo srandy, vraj inak by to ani nemyslel. No 3 mesiace po rozchode sa mu zda priskoro na taku srandu hlavne ked vedel, ze som ho naozaj milovala. Za 3 mes. to cloveka neprejde a ked ja som v sebe dusila ten smutok to vsetko okolo potratu ta sranda ma naozaj nicila. Teraz, ked som mu to vsetko napisala aspon vie ako mi tym ublizoval a mozno sa citi trapne.

ginkogiloba

Aspoň vidis, aký je to "charakter". Keby ťa mal aspoň trochu rád, tak sa po počiatočnom šoku ozve, nech to preberiete osobne. Aj keď si to možno napísala príliš nahnevane a vycitavo. Ľahšie je stiahnuť chvost a zaliezt. Vidis, to laškovanie s tebou bol len pokus o sex, nie o vzťah. A tým horšie, že ma priateľku a skúša to na teba. Netráp sa nim, aj to že sa neozval je reakcia. Dobre že ste sa rozišli, sebca a nevernika nepotrebujes.

winki

Prečo sa s ním musíš stretnúť? Takto to je lepšie povedala si mu čo si chcela, uľavila si si a to ako s tým on naloží je jeho vec. MOžno to ani neprečítal, možno to bral ako nejaký žart, a možno neviem čo s tým má robiť a tak mlčí.

smutna789

Vobec sa neozyva. Absolutne neviem ako to berie a nemam sa to ani ako dozvediet. Nikto o tom nevie pre mna to je velmi citliva tema (vdaka bohu za toto forum) - tu sa vzdy mozem "vykecat"... V kazdom pripade o necele 3 mesiace sa s nim predsa len budem musiet stretnut. Obavam sa, ze ak sa aj ako tak dam dokopy to stretko ma opat polozi...

RNG

Inac, cim skor na neho zabudnes, tym lepsie. Sustred sa na buducnost, nie na pochybenu minulost. A druhy krat si to lepsie premysli, skor nez sa "zalubis" a stratis kontrolu nad zdravym usudkom.

RNG

Spontanny potrat je casto len z dovodu, ze nieco bolo s plodom v neporiadku a vtedy je to skor ulava, ze si neporodila poskodene dieta. To by ti znicilo cely zivot.Naviac podla popisu by si vlastne nemala ziadnu oporu partnera vo vychove dietata, co je nevyhnutne potrebne, inac su to casto deti menejcenne.
Potrat zo stresu je dost nepravdepodobny tak si to vyhod z hlavy.
Potrat z fyzickeho pretazenia je len ked je dieta slabo uchytene v maternici, tj aj tak by to znamenalo pravdepodobne zdravotny problem plodu.
Pokusat sa viazat na seba partnera spolocnym dietatom dnes casto vobec nepracuje a teda to znamena znacne poskodeny zivot aj zeny, aj dietata.

Ale moj nazor na to cele je, ze dnes dievcata a chlapci nemaju dostatok moralnych zabran a idu do sexu uplne nezodpovedne.
A potom su prekvapeni, ze sa z toho mozu vytvorit velke problemy rozneho druhu, lebo sa nazdavaju, ze "im sa to stat nemoze" ze si davaju "dostatocny pozor".

Nuz do buducna opatrnejsie s vyberanim partnera a zodpovednejsie pri sexe.
Sex nema byt skor, nez sa partneri dobre poznaju, su na to zreli a ochotni zit spolu cely zivot. Tj treba na to hodne casu a chladnu hlavu, aby si to obaja dobre rozmysleli, ci sa vobec pre seba hodia,skor, nez stratia v sexe aj zbytok zdravej/chladnej uvahy pod tlakom vyprovokovanych hormonov.
Zialbohu je to tak, ze mame obvykle dost krvi len pre mozog alebo pohlavne ustrojenstvo a ked sa krv sustredi okolo pohlavnych organov, mozog je nedokrveny, hahaha