Už ma to tu vobec nebavi

Príspevok v téme: Už ma to tu vobec nebavi
petrusik

Ahojte asi sa chcem len vyrozprávať,,.lebo tu nemám komu :/ asi pred 3 mesiacmi sme s priatelom odišli do zahraničia s tým že on mal robotu vybavenu ale ja n ie kedže moc neviem jazyk,.takže už tri mesiace sedím doma auž ma tu šlak triafa. Priatel je od rána do večera v práci a ja som tu cele dni sama nemám sa ani s kým porozprávať. Aj ke´d sa snažím učit jazyk aby som sa vedela dorozumiet a nájst si pracu tak to ide dost biedne a pomaly strácam tu nádej s akou som sem prišla,,.uplne ma to tu prestalo bavit,,už neviem čo si tu mám zacat,,zo začiatku som chodila kade tade všetko bolo pre mna nove tak ma to bavilo ale teraz už nie,,mam pocit že sa dostavam do štádia dobrej depky :/

petrusik

hej tak niako to vidím že to začínam nenávidieť,,dúfam že sa to časom zmení a bude to len lepšie,,tiež som si už dos´t porevala a som v ca.

sexicek

najdi si tam nejaku dobru domorodu kamosku, nech sa konverzaciou zdokonalujes - casom si najdes aj pracu, ved ona Ti potom pomoze ;-)

Deria

pokial nebudes chodit do ulic a konverzovat, tazko sa ten jazyk naucis. a az ked ho budes ovladat, budes sa citit volna a neobmedzovana. doma si nenajdes kamosku, s ktorou by si si mohla pohovorit a od priatela sa toho moc nenaucis, kedze hovorite slovensky. nemysli na depky, (tie by mohli nakoniec sposobit vo vasom vztahu pekne problemy) vsetko raz prejde a bude dobre ale musis sa o to pricinit aj ty sama.

sususu

tak je to stale...zaciatky su tazke..ja ta chapem, tiez zijem v zahranici, vydala som sa za cudzinca a musim povedat ze prve mesiace som to cele nenavidela, preplakala som toho .... vychudla ... ale zvladla... uz je dobre :-) staci len chciet a ucit sa, ucit sa, ucit sa ...drzim prsty...a kde to ste ???