Očistenie organizmu po vysadení HAK

Príspevok v téme: Očistenie organizmu po vysadení HAK
hannahel

Zdravím, chcela by som sa spýtať, čo najúčinnejšie a najrýchlejšie zaberá na očistenie organizmu po vysadení HAK? Totiž idem ju vysadiť a vtedy sa mi rapídne zhorší pleť. Na prečistenie organizmu mám namysli nejaké čaje (pr. žihľavový), Aloe vera (pr. vo forme tabliet) a pod. ďakujem za odpovede !!!

Ivka 1

Áno to je pravda, že počas tehotenstva sa pleť vyčistí . Je to hormonálnymi zmenami prebiehajúcimi v organizme počas tehotenstva a po ňom to tak niekedy aj ostane. Na pleť má veľmi veľký vplyv stav tráviaceho ústrojenstva - čistota hrubého čreva . Ak je zanesené, nevstrebávajú sa minerálne látky a stopové prvky, to zase má vplyv na vstrebávanie vitamínov a v konečnom ale veľmi dôležitom fungovaní žliaz s vnútornou a vonkajšou sekréciou.Čaje a prírodne produkty pomáhajú prečistiť organizmus od voľných radikálov.Doplnky výživy sú na anorganickej báze ich vstrebateľnosť (využiteľnosť ) v organizme je minimálna. Sú to pre telo cudzie látky a tak sa k nim aj správa.Chemické látky (farbivá,rôzne leštiace,konzervačné a protihrudkujúce látky )organizmus nielen že nepomáhajú , ale ho dokonca veľmi zaťažujú .

Carie

No ale ak sa chystas otehotniet tak tieto lieky brat nemozes z rok po dobrati. Ale vraj tehotenstvo posobi dobre na plet, ze sa po nom plet sama vycisti. Som pocula ale osobne skusenosti nemam a neviem ci je to pravda.

Carie

No to poznam, ja som dlhe roky brala HAK len preto, ze som mala otrasnu plet inak. Ale fakt hroznu, to sa nedalo tak ani zit. Plet sa mi tak strasne zacala mastit, ze rano som si ju odmastila a o 3 hodiny som vyzerala, akoby som sa potrela olejom. A to nehovorim o tom akne ktore som mala po celom tele. Mne nakoniec pomohol az liek Aknenormin, ziadne caje ani doplnky vyzivy mi nikdy nepomohli.

didi1023

Ja pijem zihlavovy caj + rebricek obycajny zozenies to v lekarni tiez mam plet v hroznom stave keďže som vysadila HAK ale pomaly sa to zlepšuje tak veľa šťastia :)

Ivka 1

Hannahel detoxikačný čaj z kvetu aloe a 16 liečivých bylín + aloe s extaktom jablk a kanadskej brusnice pomáha nielen pri detoxikácii organizmu ale aj na činnosť orgánov v oblasti malej pánvy a samozrejme enzýmy. Presne názvy tu však nemôžem uviesť ,viac na maile : siveta@orangemail.sk
Pravdepodobne bude potrebné podporiť aj hormonálnu činnosť aby správne fungoval aj menštruačný cyklus. Neviem ako si na tom ale ak budeš chcieť, ozvi sa.