Opakovanie predmetov na vyske / IŠP

Príspevok v téme: Opakovanie predmetov na vyske / IŠP
fgf

Pride vam normalne, ze minuly rok som napisal seminarku, spravil projekt, mal 90% dochadzku (30h cisteho casu), aktivitu na hodine, ale v zaverecnom teste som bol 1 malu otazku od Ecka, a tento rok musim robit VSETKO odznova? Take predmety mam 2. Myslite, ze mozem u dekana poziadat o individualny studijny plan aby som kvoli tomu nemusel zabit vyse 200h a 500 eur (cesta hore dole + ubytovanie). Neviem ako taky IŠP vyzera, ale ja si pod tym predstavujem to, ze sa tam ukazem raz cez zapoctove obdobie, napisem test a idem domov.

winki

Na Individuálny musíš mať sakra dobrý dovod, aby ti to schválili. Si myslíš, že to je len tak hop a idem na individuálny? Ha Ha To aké su podmienky pri opakovaní predmetu si určujú jednotlivý vyučujúci, poprípade garanti predmetu s tým nič neurobíš.

flegma

nie, v prvom rade si student, az potom sa riesi praca popri studiu, takze to nie je dovod na IŠP
a nepride mi to ako buzeracia - ak raz su nejake podmienky na ziskanie zapoctu a ty ich nesplnis, tak hold smola...

fgf

Svet sa okolo mna netoci, ale dat niekomu opakovat cely predmet namiesto len zaverecneho testu je podobna kravina ako ked clovek zaplati 90% auta na leasing a potom mu ho zoberu lebo nema na posledne 2 splatky. Pri autach je ale aspon zmluva, toto je len cista buzeracia, ktora studentovi absolutne nic neda okrem nenavisti voci vyucujucemu, vysokemu skolstvu a nechuti pokracovat v studiu.

A ked poviem ze pracujem v maminej firme, myslite ze by to uznali ako dovod?

flegma

no mne sa to cele nezda... nepocula som este o pripade, zeby nebol opravny termin na zapoctove pisomky a ty mas take pripady hned dva, to je co za skola?
na IŠP musis mat adekvatny dovod, ci uz zdravotny, alebo ine obmedzenia ako treningy a podobne
zvacsa sa dava 50 % ucast na cviceniach a 100% odovzdanych zadani a inych podmienok k zapoctu

Dadula56

Este ich poziadaj, aby si mohol opakovat len tu jednu otazku, co ti do Ecka chybala. Tieto prihody sikovnych studentov, co si myslia, ze svet sa len okolo nich toci, ma vzdy pobavia.