Čo sa stane znizenie estrogenu o 95% 16rocne dievca

my opinion

preco stale vymyslas? su aj male pekne zeny, napr. Salma Hayek. uvedom si, ze ked si takto zlikvidujes estrogen v puberte, mozes narast sice, ale narast ako chlap. to znamena, moze ti tvar narast do muzskych crt, hranata brada, sanka, ochlpenie... ok, neskor si ho zase zvysis, chlpy zmiznu, ale kosti sa ti uz nezmenia/nezmensia/nezjemnia. nie je lepsie mat peknu tvaricku ako byt sice vysoka ale nepekna?

Mimulus

Nie zvýšený ale jeho prevahu, veď ak budeš mať len 5 percent estrogénu tak koľko budeš mať testosterónu?Aj keď u chlapov je hlavný tento hormón ale neviem koľko ho ženy majú.

tabletka200

vd ako som pisala hladina sa da zvysit .. ja ju len potrebujem mat nizssie abysa mi nezatvorili rastove strbiny aby som este rastla..znizeny estogen neznamena zvyseny testosteron

Mimulus

Takto sa Ťa spýtam chceš byť ženou?
Veď okrem rastu sa môže stať, že začneš zarastať a že Ti zmiznú prsia. To už nevravím o hlase a o inom podľa mňa

tabletka200

...Navyše, zvýšený prívod estrogénov spôsobuje, že takýmto deťom sa uzavrie rastová zóna chrupaviek na koncoch dlhých kostí. Včasnejšie uzavretie rastových štrbín indukované estrogénmi je hlavným dôvodom, prečo sú ženy nižšie než muži.

tabletka200

ako to povedat zjednodusene..radsej teraz vyrast do normalne vysky a o par rokov ist na plastiku ako mat do konca zivota 150cm