Vypadávanie vlasov môže za to Zinok?

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov môže za to Zinok?
Valika146

Nikdy mi nevypadávali vlasy.
No jedného dňa som čítala že zinok je veľmi dobrý na vlasy, nechty, zuby...
Tak som ho tedy začala brať.
Po 2 mesiacoch mi hrozne vypadávajú vlasy!!! (ale nechty sa mi posilnili)
Je to strašne :( !
Chcela som sa spýtať mohol byť za tým Zinok???
Mohol by to byť aj že používam zlu značku nekvalitnú?
Alebo mala by som aj so Zinkom brat aj nejaké iné vytamíny?

čo vám pomohlo na vypadávanie vlasov???
Pomôžte Ďakujem!

sely4

inac tu mas perfetne vysvetlene co zapricinuje nadbytok alebo absencia zinku v tele: www.pronaturalia.eu s cim sa moze kombinovat a s cim nie,vyborny clanok vsetko o zinku.

sely4

ahoj valika146 ja som mala to isteeeeeee!uplne ako hovoris ty!mala som velke problemy v puberte s pletou a aj vlasy mi zacali padat tak mi kozna nasadila zinok a velke davky vit.B brala som to v jednom kuse stale dokola asi pol roka mozno aj rok nonstop kazdy den velke davky a presne ako ty hovoris...nehty pevne tak ze ked som si ich sla strihat tak to az bolelo a vlasy mi zacali strasnym sposobom vypadavat!a neviem sa toho zbavit ani do dnes a to uz nic neberem asi rok alebo dva...ja si myslim ze som sa predavkovala lebo vsetkeho vela skodi a na ten vit.B mi jeden uznavany kozny doktor povedal ze je to kravina na tie vlasy lebo to mi aj tak nepomoze a vitaminy celkovo vobec nie je potrebne dodavat telu aj v chemickej forme tabletky lebo vsetky vitaminy mas normalne v strave a to cloveku uplne staci na to aby mohol organizmus uplne normalne fungovat takze vsetky vitaminy su len jeden velky biznis a clovek ktory sa normalne stravuje a nebyva v antarktide alebo na pusti a ma pestru normalnu vyvazenu stravu vobec nepotrebuje vitaminy staci mu uplne to co ma v strave...vitaminy potrebuje len clovek ktory velmi tazko fyzicky alebo psychicky pracuje alebo preziva velmi tazke krizove obdobie alebo ma velmi chudobnu stravu-teda ak by si byvala v afrike a jedla len chlieb kozie mlieko a vodu....a hlavne jedna dolezita vec ak beres napr.zinok len samotny bez pridania dalsieho vitaminu tak ten zinok ti vobec nefunguje tak ako by mal lebo potom ti kradne ten zinok z tela ine dolezite vitaminy ktore on potrebuje na to aby sa ti dobre vstrebal v tele...

karmen77

ja si myslim,ze to moze byt zinkom.citala som,ze nadbytok zinku tiez skodi a sposobuje vypadavanie,nedostatok tiez sposobuje.najtazsie je pre kazdeho idealne vyratat dennu davku,kazde telo potrebuje odlisne mnozstvo a tazko zistit kolko mg by pre teba bol nadbytok a kolko naopak malo.moze to byt aj jesenou,ale ked ti nikdy takto nevypadavali,tak to moze byt asi aj zinkom.

malickaaaaa

Podla mna to bude tym, ze je jesen. Mne sa to stava kazdy rok plznem ako macka :-) co uz musime to dako pretrpiet :-)

[zruseny19]

Urcite to nema suvis so zinkom. Ak beres kvalitny pripravok,tak ti zinok neskodi, ak neberes kvalitny pripravok tak sa ti zinok nedostane ani do tkaniv, len ho vylucis.

Skor to bude tym,ze je jesen, ze si schudla, ze si zmenila ziv. styl,stravovanie, alebo ti prechladla hlava.. podla mna to bude prechodne. :)

- mira

Ber zinok v prirodzenej forme, z tekvicových semienok, zo zelenín, morských rias a z celých obilných zŕn. Tak získaš vyvážené spektrum minerálov, ktoré ti nespôsobí vypadávanie vlasov, ale ich posilní.

A ešte jedna vec je dôležitá : cukor kradne z tela minerály, ide o cukor v jednoduchej forme, rafinovaný : repný, ovocný, med, mliečny.