Baví vás život vo virtuálnom svete?

okoloiduciXY

nie každý má kamošov a nie každý má rád zábavu. a taktiež je snáď jedno či stretnem neznámeho človeka na nete alebo vonku. niektorý sme proste taký a hotovo.

lost

ok :)
uz ani tie trhy nie su otvorene :D
ale sranda ze je "az" -3C :P (az = len :D v tom pozitivnom slova zmysle :D )

lost

Raz moja babka rozpravala prihodu, ze sa bola spovedat a povedala knazovi ci fararovy ze nebola na omsi, no pozrelu ju v TV. A on na to odvetil, ze to ej ako jest polievku cez TV..

Virutalny svet je pohodlny no :D Ale zase extemne nudny, to je FAKT!!!

Ved si vezmem ze ked som bol maly, bavili ma tie hry pocitacove, a t obola hnusna grafika, dnes je grafika krajsia, nostale hnus od reality ale nebavi ma to :D proste nuda..

Ak si mam vybrat, ci hrat strielacku na PC, mat svalnate prstiky od klikania na mys.. Alebo zobrat kamosov a zahrat si airsoft/paintball, tak mam v tom jasno :D len niet tych spoluhracov v realite :D

Ludia hovoria, ze tam sa clovek unavi a je to narocne a nevydrzi bezat naveky.. To je FAKT, ale zase ma to neporovnatelne vyssi "joy faktor" cize mala by vyhrat realita :)

HAHAHA

mam to...

tamagoci je super, clovek to strci do vacku, nakrmi toho psa, ale nemoze ho objat, ako v realite :D

i ked aj tamagoci je fajn, ale podla mna to psychicky doslova KRIVY mentalitu ludi, ked zacinaju mat radi robotov (tamagoci, sims, terminator atd..)..

Agnes999

Tak ja nezijem len vo virtualnom svete, chodim aj von, chodim na tury. Ked idem na dovolenku, ani ma nenapadne zobrat so sebou notebook, aj ked viem, ze na hoteli bude wifi. Ale na dofce chcem proste vypnut a nicim sa neotravovat!