Anketa - výška človeka

Nikiki

Podľa mňa nízky človek je pod 165cm a vysoký nad 166cm. Je to len môj názor ja mám 12 rokov a meriam 171cm takže niak super súdit výšku neviem.

Kakadil

Každý človek povie ináč napríklad z môjho uhla pohľadu je nízka žena pod 163cm a vysoká od 168 cm. Ja mám 15 rokov a 173-175 cm.

Petranicia

Terča : viem ako sa citis .. ja mam to iste ... moja naj kamaratka je 160 cm vysoka a ja 175cm ... Najradsej by som bola keby ze mam 165cm. ale hladam neake riesenie ,, AKO " ale asi hladam marne ... Ja len dufam ze sa to daa .. NEBOJJ NEAKO SA TO DAA ;)

mifor

Milá pandorica, prečo by si sa mala trápiť svojou výškou? Ja som reagovala hlavne na ten vtip (samozrejme viem, že je to len vtip),že dôležitejšie je zdravie atď, ako to, či je človek nízky alebo vysoký a na sydney, ktorá písala, že je pyšná na svoju výšku 178 cm. Ako som písala, človek má byť pyšný hlavne na to, čo dokáže, aký je vo svojom vnútri a nie na svoju výšku. Že nezáleží na tom, či si nízky alebo vysoký. Presne ako písala psycho-princes, nikto nemôže za to, aký je vysoký. Ja mám Turnerov syndróm, takže žiadneho vlastného syna mať nemôžem, ale aj keby meral len púhych 130 cm, aj tak by som ho mala rada a povedala mu, že výška nie je v živote všetko. Existuje kopa nízkych známych ľudí, jeden český herec má dokonca len asi 122 cm. Ja som mohla byť tiež o pár centimetrov vyššia, bohužiaľ pre mňa prišla liečba rastovým hormómom neskoro, kedysi nebol u nás k dispozícií. Keby som bola liečená, mohla som dosiahnuť výšku aj 160 cm. Ja by som ani nechcela byť vyššia ako 165 cm, mne osobne by to v pohode vyhovovalo. Samozrejme vôbec nič nemám proti vysokým, to len akú by som chcela mať ideálnu výšku.

PsychoPrincess

Tieto žabomyšie vojny... vysokí velebia svoju výšku, nízki svoju... ja osobne meriam 173 cm a veru nemám dojem, že by som bola nejak extra vysoká, so svojou výškou som spokojná, no zároveň v sebe určite necítim žiadnu potrebu navážať sa do iných... keby som s ňou aj bola nespokojná, ako by som ju mohla zmeniť??? .. nijako.... kosti by som si skracovať nedala a takisto by som sa ani neterigala na vysokých opätkoch a ničila si tým nohy... nikto predsa nemôže za to, aký je vysoký atď, takže mi to príde úplne blbé...

pandorica

A vieš, čo? Asi by to nebol dobrý nápad.Ja už som si na tú svoju výšku, akosi zvykla a celkom sa mi páči a ozaj nevyzerám ako chlap.Som žena ako má byť, so všetkým, čo k tomu patrí(aj keď podľa všetkého moc vysoká):)

pandorica

Jaaj, tak to som potom ako chlap s 10cm opätkami, mejkapom a v sukni...hm, to nie je lákavá predstava, tak dík, asi začnem trpieť komplexom menejcennosti:))