Uz 2 roky mi nevedia zistiť diagnózu

Príspevok v téme: Uz 2 roky mi nevedia zistiť diagnózu
mell.

Zo začiatku mi odchadzala iba päta a prsty nevedela som sa na nej udržať,potom som spadla len tak že som sa vôbec nepotkla.Neskôr mi odchadzala cela noha potom druha, chodila som o barlach teraz som už na voziku, Nemocnice som prešla od Prahy až po Poprad a stale nevedia co mi je vyšetrenie sú v poriadku horšie že ja nechodím ak niekto viete, alebo ste o niečom takom počuli prosím odpíšte. ďakujem

hejhou

pocitala by som s tou boleriozou, ale to by lekari nezistili?...nespozorovali ste nejaky cerveny flak na tele? nemate este nejake ine priznaky?

RNG

Moze to byt aj nasledok boreliozy, privela mykoplaziem , aj nasledok virusov pri extremne nizkej viralnej imunite, moze to byt aj geneticka poruch nahzromazdovania sa glykogenu a moze to byt kombinacia roznych mikrobov a parazitov a ine.
Kazde zo spomenutych sa da adresovat roznymi doplnkami, ale zialbohu nie ucinne liekmi.
Na boreliozu, mykoplazmy a ciastocne na virusy pomaha brat NAC(2 x 600 az 1200 mg) a extrakt z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu minimum), tiez Samento/Prima una de gato(2 x 20 kvapiek).
Viac na virusy a doplnky proti nim najdes cez Google.sk pod rng herpes
Na znicene nervy musis brat najmenej 1 gram omega 3 kyseliny pod menom DHA,. ba i viac, zdroj su rybacie oleje(10 gramov), lepsie krill oleje(2-3 gramy) a najnovsie olej z chobotnic pod menom calamarine.
na parazity odporucam protiparaziticku zostavu doplnkov dr Huldy Clark, ktoru je este stale mozno dostat , vyrobok kanadskej firmy NAP pod menom "20 day parasite kit" a ma ju napr Swansonvitamins.com

Vsetky spomenute potravinove doplnky sa daju brat aj naraz,aj ked lekari este stale nevedia pravu pricinu , treba sa vsestranne branit a to ma casto uspech, podobne ako ked vojak v noci striela do tmy, nevidi nikoho, ale predsa obcas nepriatela zasiahne pri troche stastia dostatku municie.