Co ak už sme tú najlepsiu lasku už zažili ?

Príspevok v téme: Co ak už sme tú najlepsiu lasku už zažili ?
čoak ?

Dobry vecer, mam 20 rokov, mal som svoju prvú frajerku rok aj pol, rozisli sme sa, pol roka sme sa nevideli a nasledne sme sa zacali stretavat a dohodli sme sa že sa budeme stretavať pokial to bude možné.
Rozišli sme sa po jej chybe, niekolko nasobnej a nasu buducnost sme videli velmi, velmi blede, bolo to nelogické, ale časom , ktovie ....
Je krásna, nadherná , nepoznam krajšiu ženu. Ale popravde vo svojej buducnosti som ju nevidel. Nezaoberal som sa tým, raz som dufal že možno... daval som tomu šancu. Neviem si predstaviť že budem s inou nikto ma fyzicky nepritahuje, nikto sa mi nezdá taky pekny ako ona, a nieje to len platonicka laska z toho som uz vytriezvel, ona je fakt nadherna ...
Počaš polroka čo sme sa rozišli som nemal na inú ani pomyslenie, a to som vedel ze ona s inymi bola... Nemam proste na iné ani myšlienky ...
Teraz povedala ze sa mi strasne boji povedat ze si s jednym chalanom rozumie dost dobre, ze nevie čo tam bude, že sa bozkavali... Povedala mi že ma ma velmi rada možno aj viacej.
Mám brata 30 ročny chlap ,uspesny, skvela praca je pekny. Ma zenu a dieťa, niekedy premýšlam. Že ked som ho poznal ako mladeho chalana, zaujimal sa o fakt pekne baby, jednu aj takú mal. Avsak s touto zenou ostal, neni ani krajsia, podriemer... Je naladova často sa aj hadali ...
Pytam sa sam seba. Rezignoval on v duchu a povedal si sam, že na toto nemám, ostanem radšej s \'druhou ligou\' ? Žijete niekdo z vás starších tak že viete , že s byvalím vam bolo lepšie , že radšej by ste boli s ním ? Či príde neskorej laska, a laska je ako laska bude rovnaka a silná ako táto... Prva laska je vraj tá naj, ja som v nej bol dva roky ... Čo ak o par rokov zistim ze toto pre mna bolo to najlepsie ? Aké mate skusenosti s prvou laskou a naslednymi zalubeniami ? Fakt uprimne hovorte... Lebo teraz mám pocit že ludia žiju dosť často vo vztahu, ale vedia že tu je niekto s kym (by) boli stastnejší... Človek istotne musí porovnávať ... a už to nieje ono .. či ?

Desire59

No a teraz som dočítala komentáre a poviem ti jedno - tá baba ťa ma totálne na háku. Ja som mala tiež 16 (a vôbec nie dávno), ale opitá som sa teda s druhými nebozkávala a už vôbec som im nefajčila. (S úmyslom či bez. :D:D) Nejde mi teraz o to uraziť teba či ju, ale ak by ťa mala rada aspoň ako kamaráta, neubližovala by ti tým, že by ťa oboznamovala so svojimi novými známosťami. Vážne, aj keď sa opýtaš, kebyže s tebou nechce manipulovať, tak ti to nehovorí.

Desire59

A čo iné je okrem toho, že je nádherná? :D Bože, a že majú mladé baby depresie zo vzhľadu a nemajú sa rady, keď chlapi riešia len to, ktorá je krajšia a ktorá je druhá liga. (Naozaj takto niekto uvažuje?? Druhá liga??) Netvrdím, že príťažlivosť nie je dôležitá, ale... ty si hňup. :D

Keď niekto niekoho miluje, neuvažuje takto - že akože "uspokojil som sa s menejcennou/cenným". Je s ním, miluje jeho a basta. Jasné, existujú aj manželstvá a vzťahy, kde sa niekto "uspokojil", ale to je už ich chyba, oni si takto vybrali.

A prvá láska je nezabudnuteľná, ale určite nie najlepšia.

JahO_Odka

Myslím, že ešte nerozumieš úplne vzťahom.
Ja som v živote mala len dvoch priateľov. Prvého v dvadsiatke a potom už len terajšieho :) Musím povedať, že ten prvý bol svojim spôsobom osudový, nikdy na neho nezabudnem. Ostali sme kamaráti a trošku to medzi nami doteraz iskrí. Myslela som, že sa už nikdy nezamiluje, že nikto ku mne nebude tak sedieť ako on. A to mal tisíc zlých vlastností. A tiež to bol nehorázny fešák... teda vlastne, on sa páčil len mne :) Ten typ drsného metalistu, ktorého väčšina žien nemusí.
Tým chcem povedať toľko, že bol pre mňa jediným. Avšak len dovtedy, kým som opäť nenašla lásku. Musela som si počkať asi rok, kým som ho vyhustila z hlavy. Možno aj ty si v tom štádiu :)
A ohľadne tvojho brata - ten má už vek na to, aby separoval krásu od povahy. Nikdy nenájdeš dievča, ktoré bude dokonale krásne a ktoré bude len tvoje. Udržať si nádhernú ženu na celý život je nemysliteľné. Tá tvoja ťa tiež podviedla. Tvoj brat vie čo robí :) Má priemernú ženu, u ktorej je väčšia pravdepodobnosť, že bude obletovaná a teda aj zvedená iným. A ich vzťah bude trvácny.

Slecna A.

Co ak, bolo to prve dievca, s ktorym si bol. A sice nemam ziadny patent na vztahy, ale sama by som si po prvom chalanovi nedovolila tvrdit, ze uz ziadneho ineho mat nebudem a ze to bola moja zivotna laska...Prave skusenosti ta naucia, ze nech ten prvy partner bol aky chcel, bol hlavne prvy. Zazijes este vela vztahov, ci uz budu dlhe, alebo kratke. Z kazdeho sa mozes ucit novemu a naberat viac skusenosti. To, aky ma zivot brat je jeho vec. Je fajn, ze sa zaujimas o svet okolo, ale v zasade sa s bratom neporovnavaj. Ty si niekto iny...
Ja som mala prveho "vazneho" chalana v 14. Bol starsi o 5 rokov a chcel ma kvoli sexu. Samozrejme, nic nebolo, hehe :) Nasledne som mala dalsie tri vztahy a ucila som sa pri nich, co chcem a co nie. A az teraz vo svojich bla bla rokoch (nechcem tu zverejnovat vek, ale mam viac ako ty) mozem s istotou povedat, ze mam po svojom boku muza, ktory stoji konecne za to. Ze aj ked som poznala viacero chalanov, toto, co prezivam je LASKA. Som si ista, ze toto je to prave a prislo to presne vtedy, kedy malo...Si mlady, preto sa netrap pre prvu lasku. Mozno sa raz date opat dokopy. A mozno najdes onedlho dievca, pri ktorej pochopis vyznam mojich slov :)

ivka1595

Ahoj čo ak?.Mám 21 rokov. Zažila som svoju prvú lásku v 15:), bolo to milé, mám na to pekné spomienky, ale pravá láska to nebola. Neskôr som sa znova zaľúbila v 17, no stále sme boli deti, sklamal ma, rozišli sme sa. Jeden celý rok mi trvalo, kým som na neho zabudla a prestala si robiť nádeje. Celý rok som bola v tom, že on bol ten pravý, najkrajší, najlepší chlapec pre mňa.

Teraz mám 3. vzťah, sme spolu 2 a pol roka. A nedá sa to s tými predchádzajúcimi vzťahmi ani len porovnať. Na bývalého ani nepomyslím, a to som ho tak strašne chcela naspäť.

Keď stretneš tú pravú tak na bývalú zabudneš, len si ju ešte nestretol. To nevadí, že ťa teraz okrem nej žiadna iná neočarila, aj to príde. Tak isto ako u mňa :).

RNG

Ak hladas partnerku do zivota(na co mas este priskoro) nepozeraj na lasku a aka je krasna, ale ako si s nou rozumies v zivote, tj najma mimo postele.
Laska je ako slamenny ohen, ktory blci vysoko, ale len kratko a zostane po nom len popol.
Partnerstvo a porozumenie moze trvat cely zivot. Si chlap, nerozmyslaj hormonalne alebo citovo ako zeny.

čoak?

nie, nema druhu ligu, je s nou dnes štastny aj keď sa hadajú a má aj ona svoje chyby ... ale kdo ich nemá ? :) to len ja som občas rozmyslal davnejsie ,že možno,
Už sam seba odpisal, že na lepšiu nemá(práve tu som použil to spojenie druha liga)... Hadali sa často, nieje povahovo ta najlespia zena na svete, je naladova casto,a ani neni ta najkrajsia ... preto sme sa čudovali trochu že prečo to neskúsi s inou ... Možno už trochu rezignoval, a uspokojil sa ... -Lebo vieme že on chcel nejaku babu ona ho nechcela, a pritom ho chcela táto teraz už žena, a on nu nie, dokopy sa dali az ked zistil ze tá jeho povodna ''laska'' je marná ...
Ale ako hovorim teraz je stastne zenaty, vyzerá spokojne, ja pevne verím že aj je. Len ked teraz mam také zažitky pytam sa občas sam seba, či občas sam nerozmysla že keby mu víde hento mal by sa omnoho lepšie, a teraz sa ma len dobre (obrazne povedane)... či napriklad nezažil už tu najlepsiu lasku davnejsie ... Ja osobne si myslim že ked budem žiť s niekym koho budem mat rad ale nebude to taka velka laska a budem spominat na tu lasku minulú, že tá bola lepšia, že nebudem vlastne skutočne štastný. Zdá sa mi že starší ludia, ešte omnoho starší nez moj 30 rocny brat, funguju v nefungujucih manzelstvách... A dovod hladam prave v tomto že podvedome oni vedia že existuje aj lepšia a vacsia laska... Lebo mali niekoho vysnivaneho čo im nevysšlo oni potom rezignovali s tym že toto (manzelstvo,vztah) im stačí ... A až čas ukazal že nie ...

hippo3

Nie vzdy je prva laska ta najvacsia. Moze to byt ta druha, ta tretia, ale to neznamena, ze s nou ostanes navzdy. No vzdy je jedna o ktorej si myslis, ze vacsiu uz nezazijes. A pritom nikdy nevies, mozno tak na tej smrtelnej posteli. Lenze ak je niekto pre teba ta naj, tiez to este neznamena ze aj ty si alebo si bol pre nu. Ale ak ta niekto ma uprimne rad, citis to, ci spolu ste alebo nie, a ak spolu mate byt tak budete.