Ako mám myslieť, alebo ako sa naučiť myslieť pozitívne..

Príspevok v téme: Ako mám myslieť, alebo ako sa naučiť myslieť pozitívne..
TTT..

Možno to tu niekto prečíta, kto zažil niečo podobné...tak nech niečo k tomu hodí.. Bolel ma vaječník, zašla som ku gynekologovi, následne sono a zistilo sa, že mámzväčšenú maternicu, zdurenú...a okrem toho aj niečo tam mám, nejaký myom,,..To sa nedá zistiť presne. Vraj musím opakovať sono,po menzese.....Lenže ja mám z toho takú depku, že...neviem sa s tým vysporiadať, mám dve malé deti..a musím odísť!

TinaM

Plac je uplne normalna reakcia v takejto situacii, myslim si, ze je dobre, ze si sa vyplakala a dostala tu tazobu zo seba von.

TTT..

Ano..treba zmeniť svoj postoj..svoje myslenie. Dva dni mi stačili nato, aby som sa konečne uvedomila..a prestala myslieť na zlé veci. Aj ked si myslím, že každú ženu by to tak trochu položilo, keby jej lekárka oznámila...mate niečo na maternici. Prvý deň v práci som preplákala, ale že úplne celý, a ešte aj doma tuším do pol noci. Ked sa ma ľudia opýtali, že čo mi je, že prečo plačem..odpovedala som, že jeto veľká chrípka, slzia mi oči,,nič iné. Jednej kamoške som s pravdou von,,ona mi dodala veľa sily a povzbudivých slov. A včera som už tu chrípku nemohla zakryť..Jeden kolega, mechanik z práce sa ma dokonca 4-krát opýtal, že čo mi je, aby som mu o tom,že čo ma trápi..že ma nerád vidí takúto..Lenže mne ked niečo je, ja sa ubýjam a nedokážem vtedy vôbec komunikovať..Tak on šiel rovno za mojou nadriadenou a tá neodišla, až kým som jej ja nepovedala očo ide..Aj dalšie kolegine, nájde sa zopár svetlých výnimiek stáli primne, dokonca som dostala poriadného zdžubáka,,že mám s tým prestať. Jeden kámoš mi povedal, že dostanem na zadok, aby som už prestala. A to som si myslela, že som všetkým ukradnutá, ale nájdu sa ľudia, ktorí ma majú radi a ktorým namne záleži. A dnes sa mi vráti polovička a ja sa nemôžem predním ubíjať fnukaním, plačom.....ved by si pomyslel, čo to ja mám za ženu, ked nevie ani trochu zabojovať. Sestra mi volá dvakrát denne, takú dobrú polhodinku si voláme, rozprávame sa o včeličom, aj o tom..len aby som komunikovala. Už budem myslieť trochu inak..lebo stresom bude iba horšie.. už žiaden plač!

lost

"Ak je človek nespokojný so svojim stavom, môže ho zmeniť dvoma spôsobmi. Buď zmení podmienky svojho života alebo svoj duševný postoj. Prvé nie je vždy možné, to druhé je však možné vždy."

~Ralph Waldo Emerson
(americký filozof a spisovateľ.)

TTT..

Neverím na takéto veci,,,to samo sa deje.......a chcem sa toho zbaviť,,len sa nedá..a jasne venujem deťom každu minútku..Len sa musím naučiť hľadať tie krásy,,ked..To ako keby si napísala, že nauč sa japončinu,,jeto veľmi ťažké..

TinaM

tak pokial veris na taketo veci medzi nebom a zemou, tak sa zacni zaujimat o to, ako ich mozes ovplyvnit. Napriklad si kup krystal, alebo nejaky iny kamen. Zapal si sviecky...a hlavne-nevsugerovavaj si nieco, co ani nemusi byt pravda. Mas dve deti, keby aj nedajboze musela prist operacia, deti ti uz nikto nevezme. Zvladnete to vsetko spolu. Venuj sa detom a sebe, hrajte sa spolu, smejte. Hladaj krasy kazdodenneho zivota.

TTT..

Ale lekárka to nevedela s istotou, lebo nieje to dobre vidieť tvrdila......a preto treba zopakovať, ale nepáčila sa jej zväčšená maternica a zdurená, alebo tak nejak sa vyjadrila.....ja som sa vlastne ani nespytala, že ako je také niečo možné, ked vylúčim tehotenstvo.......len som zobrala preukaz poistenca a už ma nebolo.. A včera som mala tak zlý sen...ktorý hovorí, že príde niečo veľké a zlé..... Napíšem trochu niečo iné, ..mala som istý problém, chcela som veľmi vedieť budúcnosť, dokonca som vyhľadavala, pýtala sa ľudí,,či nepoznajú nejakú dobrú vešticu........a teraz....................dostala som dar od Boha..vlastne to nieje dar, ale niečo, čo chcem zahnať preč, ale sa mi nedá... Ide o to, že mám pocit, akoby som vedela svoju budúcnosť,,vždy príde niečo zlé, je to cez tie sny, alebo mám zlý pocit na duši..a všetko sa plní do bodky. Viem čo bude, ale len to zlé...dobré nevidím. A neviem to od seba dať preč, už dávno som oľutovala tie slová, žesomchcela tak trošku vedieť dobudúcna....už nechcem vedieť,,čo ma čaká..no bohužial, mne to príde cez ten každodenný život,,viem, že niečo bude..tak najprv, že ma zradí priateľ,,ano stalo sa...potom, že dostanem zlú správu, až dvakrát som to videla...a je to tu..a včera..:(((((((((--neviem si s tým už vôbec rady....A kadejaké iné vízie..iba tie zlé,,V pondelok som mala veľmi pekný deň,,takmer celý sme sa smiali v robote som nepracovala sama,,aj cestou späť....a večer prišielten pocit zlý, že po smiechu príde plač..a bude to niečo veľké.....a prišiel utoroka ta zlá správa...:(

betonarka

nepanikar... myom sa da odstranit, nejde o zhubne ochorenie (ziadna rakovina), budes v poriadku, ma to vela zien...