Je mozna vymena zle kupeneho tovaru v DMke?

Príspevok v téme: Je mozna vymena zle kupeneho tovaru v DMke?
orchidejkaa

ludia, poprosim vas o radu. neviete ci v dm-ke by vymenili spiralu? totiz v utorok som ju tam kupila, jedna sa o max factor clump defy a normalne som brala spomedzi ciernych odtienov a az dnes som zistila ze ja vlastne mam odtien black brown. listok este tusim mam, tak ze ci by mi to vymenili alebo nemam ani skusat? keby to bola zalezitost za 2,5€ tak nepoviem nic a necham to tak a kupim si este aj ciarnu, ale ta spirala stoji okolo 15€. nema niekto vlastnu skusenost s niecim podobnym? no a este spiralu som vobec nepouzivala, len som si vcera pozerala aku ma stetku - to je vsetko, ale ci mi to oni uveria to netusim..

Pakopoko

Mne raz zle poradili aloe vera gel na tvár. Ja som povedala že mám mastnú pokožku a dali mi na suchú pokožku. Hrozne som vyzerala. Nepokúšala som sa ten otvorený tovar vrátiť ale myslíte že by mi ho vrátili keď už bol otvorený a použitý?

rusmarkar

Mne vymenili bez problemov bolo to takmer po 2 tyzdnoch a to som nemala ani blocek (stratila som ho) v Kosiciach v Optime

nicollette12

Mne sa stalo nieco podobne, mala som od kamaratky jeden velmi dobry make up, ktory mi perfektne sedel odtienovo, potom sa mi minul, tak som zbadala ze ho maju DMke a isla som si ho teda kupit, vyberala som z rady kde mali ten moj odtien, lenze nejaka dobracka zrejme prehodila makeup ktory mal iny odtien do toho radu a rovno som uchmatla ten... bola som cely cas v tom ze to je ten spravny odtien, lebo ved viete ake je svetlo v tychto drogeriach... normalne som zaplatila, prisla som domov a videla som rozdiel v odtieni, pozrela som na cisielko odtienu a hned som vedela, tak som ten make up ani neotvarala ani tu ochrannu foliu som nedala dole..na druhy den som ho teda sla vymenit... bola tam taka velmi neprijemna predavacka, normalne som s nou slusne komunikovala a dala som jej aj blocik, make up bol zabaleny, neporuseny a ona ma odbila ze mi to nemoze reklamovat, lebo to nie je make up z ich predajne... ja som na nu vyvalena pozerala ci je v poriadku, ale nakoniec volala nejaku kolegynu a vymenili mi to za ten spravny.... ale hrozne ako sa spravala, ziadna ochota a este si vymysli takyto trapny dovod :D

4554

Ku mne boli hrozný skoro mi nadavali . Išla som si vymeniť make up lebo som omylom zobrala zlý odtieň a predavačka tvrdila že je použitý . Fakt zlý pristup .

Iba Katka

Tovar môžeš vždy vymeniť do 3 dni :) Povieš, že si omylom zobrala zlý odtieň a oni ti ho musia vymeniť. Keby si si to všimla na ďalší týždeň, bolo by neskoro.

Spolužiačka bola v TETA meniť makeup, ktorý bol v takej tube, ktorá sa otvára prepichnutím pliešku vrchnáčikom a zobrali jej aj ten otvorený.

alibi

kamosovi vymenili krem uplne v pohode. ale neviem presne v ktorej to bolo, ktovie ci to maju centralne dane alebo rozhoduje nejaky veduci konkretnej predajne.