Túžim po tom aby sa vrátila

Príspevok v téme: Túžim po tom aby sa vrátila
Geriii

Zdravím pred čosi vyše týždňom sa mi skončil môj najkrajší vzťah aký som mohol mať, nieje to tým že bol posledný ale naozaj tým že bol pre mňa všetkým, lebo tak dobre ako s mojou bývalou priateľkou som sa nikdy s nikým necítil, je pravda že ona sa to rozhodla ukončiť po tom ako sme sa už dlhšiu dobu hádali kvôli maličkostiam, nepodstatným veciam, ktoré vznikali kvôli tomu že jeden druhého zle pochopil a podobne, a tak isto sa na tom podpísal aj stereo typ, ja som bol občas moc žiarliví na veci ktoré som nemusel byť, ale po rozchode sme sa rozprávali chcel som aby sa vrátila ku mne aby sme to skúsili znovu, lebo sme sa porozprávali o takých veciach alebo teda ja som sa dozvedel také veci ktoré som priznal sám sebe že som robil chybi a jej to vadilo, povedal som jej že to napravím len nech mi dá šancu to skúsiť, ale ona nie že už toho mala cez hlavu a už sa nedokáže tváriť že nič a pokračovať. Ja viem ale že by som zmenil veľa vecí lebo prísť o ňu mi to nestojí teda už som prišiel, ale stále dúfam že sa niečo stane a budeme opäť spolu, po rozchode som nedokázal sa jej neozvať stále som ju otravoval že ako mi je bez nej zle a podobné veci proste stále som sa to snažil vrátiť, dnes sme spolu boli na pol hodinku von, ja som sa z toho pred ňou zrútil lebo mi už strašne chýbala a povedal som jej čo cítim a že ako veľmi ju potrebuje, ale rázne mi povedala že nie, dohodli sme sa aspoň na tom že budeme spolu vychádzať ako dobrý kamaráti ale ona povedal že nie hneď že na to potrebuje čas, ja stále dúfam že sa stane niečo čo by jej ukázalo cestu ku mne, a teraz sa chcem opýtať čo mám robiť aby som ju získal späť ? ako na to ? kto z vás prežil niečo podobné alebo znovu začal s bývalou partnerkou (alebo opačne)a boli ste spolu opäť šťastnými?

holubienka 3

Cim viac budes na nu tlacit,tym to bude horsie.Mal si si ju vazit,kym si bol s nou,viem,ze clovek si to uvedomi az ked je uz neskoro.Asi ti nebola sudena.Hovori sa ze vsetko zle je na nieco dobre,az casom pochopis,co ti to malo povedat.Rozchod byva bolestivy,ale chlapi to vedia snasat ovela lahsie a rychlejsie to preboli.ja som sa pre vztah trapila 2 roky,chcela som ukoncit zivot,uz som ineho nechcela,bolo to tazke ,ale zivot ide dalej.Teraz ked sa pozriem dozadu,tak vidim,ze v zivote este slnko vyjde.tak sa drz a hlavu hore.

Agnes999

No ak aj existuje nejaka sanca, zeby sa k tebe mohla vratit, tym, ze ju budes vkuse otravovat a prenasledovat, ze sa budes pred nou rutit si tu moznost uplne uzavries! Preboha ktora zena by chcela niekoho, kto jej neda ani dychat, kto ju nerespektuje ani v tom, aby jej doprial trocha kludu! Ja napr. s mojim terajsim priatelom sme raz boli asi dva tyzdne rozideni, pohadali sme sa kvoli blbosti, obaja sme sa chovali dost nemozne a rozisli sme sa. Prve dni sme spolu vobec nekomunikovali, neskor trochu. Potom sme sa o tom porozpravali, priznali sme si, ze obaja sme urobili dost chyb a rozhodli sme sa skusit to znova. A myslim, ze sme sa obaja poucili, lebo odvtedy nebol ziaden problem. Takze da sa to, len musia chciet obaja. A u nas nikto nikoho neprenasledoval a nenechal dychat. Mne by sa tiez sprotivil kebyze mi vkuse vyvolava, vypisuje, vrieska, reve a ruti sa!

jaujka23

mne sa stalo niečo podobné.priateľ ma opustil z podobných dôvodov a sám sa mi asi po mesiaci ozval.nechaj tomu čas a uvidíš.ak k sebe patríte, tak sa dáte opäť dokopy, či už teraz alebo o nejaký čas...