Bolesť žíl, rúk

Príspevok v téme: Bolesť žíl, rúk
Žužova

Ahojte :) Chcela by som sa opýtať čo spôsobuje bolesť žíl..napríklad často ma pobolieva chvílkami lavá ruka,väčšinou tak v predlaktí ale už som to začala cítiť aj vyššie ,taká tupá niekedy dosť silná bolesť,trvá to krátko a od včera ma už bolí aj zápastie pravej ruky..ako keby žili alebo ,neviem..tak vo vnútri ruky.. Som objednaná na hematologiu na vyšetrenie lebo sa mi tvoria často modriny tak či to nemôže mať súvis ? Alebo môže ísť len o presilenie rúk? vykonávam dosť fyzicky náročnu prácu( pre ženu) zdvíham ťažšie dosky,drevá.. ale to už robím 4 mesiace a toto sa začalo prejavovať až teraz asi týždeň,dva dozadu,.. môže to mať suvis s krvou,modrinami? Mam sa obávať ? :( za odpovede vopred dakujem.Krásny deň prajem :)

Libeda

Alebo vieš čo, zabudni na diagnostiku, ak by mala homeopatický ráz - ani tam nechoď. Takže ja odporúčam urobiť RTG, prípadne lieky proti bolesti, a ísť na elektroliečbu do nemocnice. A šetriť si ruky, pokiaľ sa to dá. Ani homeopatiu, ani šarlatánov, ani napr. akupunktúru nie! To sa nesmie, ja ako veriaca viem, čo píšem

Libeda

No ja to mám tiež, už tri mesiace, možno viac, tiež osm po fyzicky náročnej brigáde, mňa bolia ja nohy...Žily na rukách vystúpené, prsty zaružovelé, bolesť, akoby pomliaždené pršteky...Bola som u lekárky, urobila RTG, to bolo v poriadku, takže idem ešte na elektroliečbu. Ale ak môžem poradiť, tak vnútorne je to asi dobrá liečba, lebo keď piješ napr. niečo liečivé, tak Ti to ide do krvi a tým aj do žíl, ruky by sa mali upraviť. Ale nie u nejakého šarlatána, skús tiež is dať urobiť RTG a potom elektroliečbu, tá pomáha od bolesti a možno ešte od iných vecí. Vypýtaj sa tam od doktorky. K ľudovým liečiteľom enchoď, mnohí pracujú s energiami a tak, ja ako veriaca toto odmietam. Ale skús povedzme - okrem elektroliečby - aj diagnostiku u nejakého lekára, oni ti naordinujú, čo potrebuješ, možno niečo piť a tak a upraví sa Ti krásne koža na rukách, lebo oni vedia všeličo upraviť, ale nech je to normálny lekár.

tona

chcem sa vam pochvaliť,moje trapenie je zažehnane.dvojročne bolesti ruk a k tomu tinitus.Problem sa stupňoval a jednym šmahom je preč.Včera som bola na napraveni kčnej chrbtice.Bolelo asi ma počuli vydavať zvuky aj vo vedľajšej miestnosti.Rozhodnutie nebolo ľahke,strach aby som nedopadla horšie ako som na tom bola,som šťastna že som pochopila čo dokaže narobiť jeden stavec keď nie je na spravnom mieste,verim tomu,že dokonca sposobuje jeho blokada aj vysoky krvny tlak pretože su zužene cievy a keď je husťejšia krv nasledne cievnu prihodu..Dufam že sa mi to nevrati,neviem.

ja1234567890

No riesi sa to chirurgicky,kedze som tento sposob zatial odmietla,predpisala mi neurologicka lieky momentalne sa to da zvladnut,ale operacii sa casom vraj podla jej slov nevyhnem.Odporucala ma do Bratislavy na " chirurgiu ruky" ,no momentalne to neriesim.Tie bolesti zil pri brani lieku ustali,no stale viac trpnu ruky,takze asi sa tomu nevyhnem.

Žužova

ďakujem,takže sa nemusím obávať hematologie ? :) A ,,ja123... ,ako ti to vyliečili ,si bral/a nejaké lieky ? :)

ja1234567890

To iste som pocitovala aj ja,palili ma zily vo vnutri,bola som na cievnom,na neurologii a nakoniec mi na emg zistili kapralny tunel,laicky napisane priskripnute nervy na zapasti.Vznika to prave z presilovania ruk.

Lieenkaa

Podobne bolesti v rukach som mavala aj ja.Aj modriny sa mi robia "zo vzduchu"...lenze ja som to nechala tak,pretrpela a uz mi nic nie je...modriny sa robia, ale bolesti v rukach ustali...urcite chod na vysetrenie, pre istotu:-)