Balzam na vlasy

Príspevok v téme: Balzam na vlasy
Nikki1991

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či náhodou nemáte skúsenosti s nejakým balzamom, ktorý sa podobá tým, ktoré sa pridávajú k farbám na vlasy.. Všetky kočky, ktoré si už farbili vlasy a tieto balzamy k tomu použili, vedia aké sú úžasné :) Vlasy sa veľmi ľahko češú, na dotyk sú úplne jemné, lesklé a celkovo pôsobia veľmi zdravo. Naposledy som skúsila Wella sérum, ktoré bolo pribalené k farbe. Osobne som s ním spokojnejšia omnoho viac ako napríklad s balzamom, ktorý sa pridáva do Palette farieb. Preto sa chcem spýtať, či náhodou neviete, kde ich zohnať vo väčšom balení, prípadne poradiť nejaký podobný balsam, ktorý pôsobí rovnako. Ďakujem za rady.

Nikki1991

Ahojte :) Dlhšiu dobu som sa neozvala, prehľadávala som internet kvôli tomu balzamu :) Dopracovala som sa k dvom pomerne lacným variantom. Jeden som si kúpila, a odskúšala - Swiss O' Par s argánovým olejom. Vyskúšala som ho, a môžem povedať že áno, toto je balzam, ktorý má podobné účinky ako tie k farbám na vlasy :) Keďže ten wella balzam je na 3x, tak som si ešte nechala, pre porovnanie.. Výsledok je úplne rovnaký, ale!!! keď som si farbila vlasy, výsledok bol intenzívnejší vďaka peroxidu, ale keď už som 1 mesiac po farbení, porovnala som obidve, výsledky boli naozaj rovnaké! Vlasy sú krásne lesklé, jemné na dotyk, rovnako ľahko/ťažko sa mi češú. Nenechajte sa odradiť cenou, stojí len 2-3 Eurá. Pre niektoré to môže znieť že keď je to lacné bude to o ničom, ale vôbec nie. Dá sa to vraj kúpiť v DM, u nás ho však nemali, tak som ho kúpila cez internet. Má sa nechať pôsobiť 1-2 minuty, ja som ho nechala 15, a žijem :) Takže nebojte sa ho vyskúšať. Druhá varianta ku ktorej som sa dopracovala je argánový olej od Avonu (taký sprej, nezmýva sa) a stojí okolo 4,50 €. Môžete vyskúšať, a napísať váš názor, rada si ho vypočujem, či to tiež stojí za to :)

Magnolinka88

Ja používam ako balzam na vlasy "placentu,, alebo ten druhý má názov ,,latte" vlásky po nich sa ľahko rozčešú a ešte krajšie voňajú :)len na vláskoch ich treba nechať aspoň 15 minút pôsobiť :)

Nikki1991

Oslovil ma celkom ten Schwarzkopf, dnes som si dokonca uvedomila, že vlastne všetko čo som kedy používala bolo od nich :D a čítala som aj dobré recenzie na ten gliss kur oil nutritive, ale na masku práveže, tak asi to skúsim, uvidíme ešte :) Každopádne ak niekto má nejaký tip ešte, nech pridá, budem rada :)

TinaM

No ja mam teraz schwarzkopf gliss kur oil nutritive (zlty) a je podobny, ako tie, co byvaju pribalene. Az na to, ze mam pocit, ze mam vlasy skor mastnejsie. (hm, ze by to bolo tym "oil" nutritive? :) Neviem, kazdopadne som s nim spokojna, nanasam ho len od polovice vlasov ku koncekom.

lochness

no to som aj ja zvedava, k Brillance zvykli pridavat uuuzasny balzam, vzdy som si ho setrila aby mi cim dlhsie vydrzal lebo lepsi som nenasla... :) ale medzitym som si nasla celkom dobru nahradu - nie sice balzam, ale malinovy ocot z Yves Rocher. uzasna vecicka, krasne vonia a odlahci vlasy, dobre sa po nom cesu a mastia sa mi pomalsie nez ked si dam kondicioner