Zlatá žila?

Príspevok v téme: Zlatá žila?
Wikimon

Dobry den, mam 21 rokov a uz asi pol roka mam problem zo stolicou. Vzdy ked ju vykonavam tak ma to boli a nakoniec mam vzdy krv na toaletnom papiery. Vzdy to boli len take kvapky ale dnes jej bolo viacej strasne aj na papiery ale aj v mise lebo som potlacila viacej, ale som sa strasne vylakala a bojim sa toho ze mam Hemeroidy. Nestravujem sa najlepsie a uz vobec nie v tychto mesiacoch lebo som mimo Slovenska a na stravu mame rozpocet no na vlakninu nam nikdy neostane. Aj cely den presedim pred pocitacom lebo tu nemam robotu sla som sem len koli priatelovi aby sme boli spolu. Mam aj vela inych problemov a toto ma moc zasiahlo je toho na mna uz vela a nechcem mat ziadne dalsie Hemeroidy som daleko od Slovenska pridem len v Aprili a nemam to ani len ako teraz riesit. :( Nemate nejake domace triky alebo liecby?

Podsedák

No pri dlhodobom sedení musíš používať podsedák, ten ti uvolní tlak na konečník veľmi dobrá vec. Ja sedím pri počítači 12 hodín viem o čom hovoríš. Plus vlhčené utierky. ja mám tento a vyhovuje
- Odkaz odstránený -

Dowwsi

Môžu to byť vnútorné hemoroidy, ale môže to byť aj niečo vážnejšie. Doporučujem odborné vyšetrenie, aby sa zistilo či to naozaj sú hemoroidy ! Pred niekoľkými rokmi som mal podobný problém a krvácal som nielen pri stolici, ale zhoršilo sa to až tak, že som krvácal aj keď som sa zohol do drepu niečo robiť. Často bola podomnou až kaluž krvi. Skončil som na operácii a nie je to nič príjemné ! Po troch rokoch sa mi začali problémy znova opakovať, asi je to vysedávaním pri počítači a nedostatkom pohybu. Svokor mi doporučil vyskúšať svoju "Zelenú bylinkovú masť", robil na nej nejakých 15 rokov a môžem povedať, že je to naozaj zázračná masť. Použil som ju a do troch dní bolo po problémoch. Svokor pred pár rokmi zomrel, ale zanechal nám svoj recept a tak každoročne robíme jednu dávku masti pre vlastné potreby a pre známych. Vždy keď sú problémy siahneme po "Zelenej masti" a tá vždy zaberie ! Je výborná aj na popáleniny, rany, dekubity, plesne.
Viem čo sú hemoroidy za problém a preto to dávam sem do fóra. Ak máte záujem "Zelenú masť" vyskúšať napíšte mi na stanci@country-bet.sk a pošlem Vám bližšie informácie a popis ako masť použiť !

Emilim

Viki su to pravdepodobne hemoroidy. Ja som mala tieo problemy co opisujes v r. 1999. Tiez som bola z toho vylakana. Bola som na vysetreni konecnika 2 krat. Boli to vonkajsie i vnutorne hemoroidy a fisury. Brala som na to mast Faktu. Vzdy po stolici sa treba umyt alemo sa poutierat zvlhcenou vreckovkouMne lekar predpisal Duphalac- t.j. sirup na noc. Po nom nebudes zapecena.Ale nebrat to dlho. A z faktu si daj aj do konecnika.Kup si kukuricne chrumky pohankove a jedz ako cipsy popoludni alebo vecer. Stolica sa ti upravi.Este jedz vela pomarancov, mandarinok a velmi dobre je hrozno, susene slivky, hrozienka. Ja som este doteraz nebola na operacii. Pred rokom som si dala vysetrit aj hrube crevo Vsetko bolo v poriadku.DA sa s tym zit. Moj svokor s tym zije uz vyse 40 r. A to uz bude mat 84r. Dobry je aj slivkovy kompot, aj marhulovy. Prajem ti skore uzdravenie. Emilim