análny sex

Lenush

moja kamoska sa z analneho sexu pokakala.. ked to z nej priatel vytiahol, nemola to udrzat a spravila kopku..citila sa velmi trapne,ale su stale spolu. ja mam rada vsetko okolo sexu, ale analny som este nepraktizovala a ani s tym nemienim zacinat. nemam nic proti, ked sa to niekomu paci, tak prosim, ale ja by som sa na to neodhodlala.. nuz, to hovorim teraz, mozno o par rokov bude potrebovat moj vztah ozivit a vtedy to s partnerom vyskusame.. ale snad nebude treba ozivovat ;)

oľa

Ja som to zkúsala je to vzrusujuce, ale
hlavne pre muza,ja osobne som z toho pôzitok nemala ,ani orgazmus,ale ked vydim
ako to robí dobre mužovi neváham len treba dobre pomastiť.

pink

nebolí to, možno keď budeš veľmi neuvoľnená...ale ak ti môžem poradiť, ani to skúšať nemusíš...lebo aj tak nieje nič lepšie ako normal alebo oral sex...a aj tak ryžuje z toho iba chalan...nie ty!!!tobôž môj názor...

karkulka

Oralny sex je super.Milujem ho.Zalezi vsak len na partnerovi.Pri jednom som musela použit lub.gel ale bola som napata a bolo to nič moc. Pri druhom som sa uvolnila a je to super.Nič krajšie som nezažila a dufam že ešte zažijem.

mimka

ja sa analneho sexu nebojim-naopak velmi ma laka..len sa chcem opytat ci viete ako je to s hygienou..aku by som mala praktizovat pred tym..viete ako to myslim:)

frh

Moniccccka, cim to bolo od zadu? Obuskom? Pokoj, pokoj, pleties tu, predpokladam, ze nie schvalne, oralny sex.
K teme, je pravda, ze neznali ucastnici podstupuju velkemu riziku roznych zraneni a tazkosti, ale takto to je pri vsetkom. Najprv sa pripravit a potom ist na to. V tomto poli zatial nie je urobenych dost vyskumov, teda aspon ja o nivh neviem, teda s urcitostou nemozno povedat aka je spokojnost zien s touto praktikou, podla jednej je to mierne viac ako tretina zien co to skusi. Hlavne neprenasat penis naspat do posvy z analu. Ochrana je rozumna vec a ako bolo spominane lubrikant, vela. Ako to navrhnut? Ako navrhujes ine praktiky?