Obočie muž

lolypop

Díky teda.Spravil som to tak že som si vytrhal to čo mi ide a potom som to ešte so žiletkou jemne ohlolil a je to ok ;-)

FFP2

Áno bežná žiletka. Gillette Fusion s tou precíznou žiletkou na opačnej strane ako sú tie bežné. Dá sa to pekne zamerať a upraviť. Zatiaľ mi to za tie roky rýchlejšie nezarastá. A hlavne je to rýchle a nepotrebujem k tomu ani gél na holenie a po holení.

renushik

mne tiez zarasta medzi ocami, a v podstate sa rozrasta do vsetkych stran, cele je take rozpriestranené, ale ja som baba, som zvyknutá si trhať :D (Brežnevica som, keď sa nevytrhám)... po ziletke to rastie rychlesjsie, nie? :)

FFP2

Aj mne a bratovi zarastá stred medzi obočiami. Zrastené obočie mi príde dosť smiešne, už som to pár krát videl.
Kedysi som to trhal pinzetou, ale potom som to mal červené a podráždené. Teraz mám žiletku s piatimi čepieľkami na jednej strane a jednou na druhej. Tak si to raz za 2 týždne opatrne oholím. Nevidieť to, je to bez podráždenia a hlavne je to rýchle - do 15 sekúnd.

ryban7

ja si to chodim raz za 4 mesiace trhat ku kozmeticke, nie je to nic zvlastne, aj sama mi kozmeticka spominala, ze to upravuje aj manzelovi.. takze naco si robit zbytocne starosti, ak sa ti to nepaci, tak iny sposob neexistuje bud to nechat prirodzene alebo upravit..

michael

Môže to byť genetické ale aj nie.Ale môže to byť aj psychické.Nenosíš od malička nejaké nasplnitelne prianie v hlave? Jednoducho sustreduješ nejaku myšlienku až sa ti dostáva na povrch tak si to ja predstavujem.Ale ber to z rezervou, pretože, ja veľmi často tu uvadzam myšlienky (niektorí ma za to kritizujú) ktoré nie sú kopirovane ani z nternetu, ani s ucelených kníh.

lolypop

Akože , na mna padaju slova ako gay na praxi od majstrov ale to len zo srandy.ja si z toho nič nerobim kedže ma jeduju ine veci toto je len taka drobnost , len ma to zajujima prečo práve ja iný to nemaju take ako ja no gen je gen že.no sexi to si si troška sekla :-D