Vraj nie je zamilovany

Príspevok v téme: Vraj nie je zamilovany
Lubka1712

Ahojte, mam 33, priatel 37. Stretavame sa rok, ja byvam sama, on tiez. Vidame sa min. raz cez tyzden a vikendy travime spolu. Byvame totiz kazdy v inom meste. Uz som si toho zazila dost, ale mojmu priatelovi sa podarilo ma totalne omracit istym vyrokom. V sobotu rano zacal sam od seba temu, ako budeme spolu dalej, ze si mysli, ze by to uz niekam malo smerovat a casom by sme spolu mohli skusit aj byvat.Absolutne som necakala, ze on bude prvy, kto tuto temu zacne, pretoze kazdy uz mame svoje zazemie, byvanie a myslela som si, ze mu to tak vyhovuje. Potesilo ma, ze mysli na buducnost, keby k tomu nedodal, ze ma ma nesmierne rad, je mu so mnou hrozne dobre, vraj je toto najkrajsi vztah aky kedy mal ale nie je zamilovany....priznam sa, ze som sa rozplakala, tak zvlastne to zabolelo..Absolutne nechapem a aj som mu povedala, ze netusim, ako mam s touto informaciou nalozit! Rozpravali sme sa este potom, ale ja som zostala zaskocena a vlastne ani neviem k comu sme sa dostali, v podstate k nicomu. Totalne som vypla a v hlave mi rezonovalo len to, ze nie je zamilovany. Ak mam uprimna, ja ho mam velmi rada,nenazvala by som to asi zamilovanostou asi, ale neviem preco by som mu to hovorila, ak by sa priamo nespytal. Inak je ku mne velmi pozorny, vola mi 3, 4 krat denne, vymysla program na vikend, dozera aby som jedla(mam zdrav.problemy, objima ma, zaspavame len v objati, zobral ma na krasnu dovolenku, kazdu volnu chvilu je so mnou, jednoducho neviem co si o tom vyroku mysliet...ja to totiz vnimam tak, ze aj ja, aj on mame za sebou dost nevydareny vztah a aj ked si nemyslim, ze sme stari, mozno uz clovek nepreziva vztah tak intenzivne, zamilovane, neviem..na druhej strane, ale ako moze planovat buducnost, ked teda nie je zamilovany. Ci su to len slovicka na ktorych nezalezi???

sewie

znacne percento muzov priznalo ze sa zenia pre to aby im mal kto oprat a navarit, dalsie znacne percento sa priznalo ze sa zenia kvoli pravidelnemu sexu...mne to pride tak ze on ta chce preto lebo mu vyhovujes-postaras sa onho, okolie ta asi schvaluje a podla vsetkych "noriem" je na case aby sa usadil...lahko sa mi hovori, ale ja by som do byvania s clovekom co mi nieco take povie nesla.verim ze kazdy si zasluzi byt s tym koho miluje a kto ho miluje...mozno som naivka-tak sa do mna obujte ak chcete :)

bovinka

No uprimne povedame mam podobny problem ....a neviem čo s nim ,môj priatel je do mna velmi zamilovany,chce som mnou byt do konca života....ale ja niesom zamilovana,po mnohych skusenostiach s mužmi ktory ma odmietli len preto lebo som moletka ,už som sa ani nechcela zamilovat...priatel :jemu som to povedala a povedala som mu že budeme len kamarati ,velmi zosmutnel.je to taky velmy jednoduchy človek tak trošku /primytivny/ ale je murar,rozdal by sa,je to dobry clovek,len nevyzera ako ten vysnivany,stretavame sa len cez vykend,ale vedela by som si snim predstavit život...mam ho naozaj velmi rada....ale niesom zamilovana...už sme sa rozišli 6X a le sme stale spolu,ani sme nemali čas sa dobre spoznat ,nakolko jeho brat ma priatelku ,ktora bola moja kamoska a snou som sa niekolko krat pohadalaaj s jej dcerou a potom som sa na neho vykašlala ,ale ospravedlnila som sa mu ,lebo bol vo všetko nevine...nakolko som ešte vo vztahu nikdy nežila zaroven mam strach z neistoty,všetky čo bude treba vybavit bude na mne lebo on nič nevie vybavit...som v koncoch ja naozaj neviem čo dalej...a sex..jasom už nejaky mala ale on nie...hoci mama bolesti pri sexe...ale idem to riešit s lekarmi...čo mam robit ako sa rozhodnuť...mam 46..on ma49..

kafe

lubka, spýtaj sa ho, či mu to nevadí, že neni zamilovaný, či mu to nechýba. A myslím, že chlapec ti dá najlepšiu odpoveď, ktorú keď budeš počuť priamo od neho (a nie odo mňa), tak ťa to viac poteší a možno i zbaví neistoty.
Zamilovanosť a láska sú dve rozdielne veci. To, čo chlapec pre teba robí má niečo dočinenia s láskou.
A otázka tiež pre teba. Myslíš, že tebe sa nemôže stať, že stratíš hlavu pre niekoho iného - že sa zamiluješ? Aký by si mala dôvod zostávať s tvojim terajším partnerom a nedať priechod zamilovanosti?

mravcek

uz je to asi za zenitom, ale aj tak napisem...ja si myslim, ze clovek, ktory co-to zazije, ma tendencie uvazovat aj tymto sposobom...t.j., ma za sebou par zamilovanosti, ktore napokon vyprchali a vztahy stroskotali, pricom, nez sa tak vobec stalo, nestali vlastne mozno vobec za vela...napokon clovek na zaklade tychto skusenosti zisti, ze v zivote je cenne najst bytost, s ktorou dokaze vedla seba existovat, citit sa bezpecne a pokojne...vztah, ktory naplna po celkovej stranke, nielen po sexualnej...
takze si myslim, ze z tvojho priatela hovoria skusenosti...na strane druhej, neznamena to mozno, ze nie je vobec zamilovany, alebo nebol, mozno to tak citi v zrovnani s niecim, co zazil s niekym inym...
vobec to nemusi znamenat, ze by menil...

co s tym v praxi?
ano, moze sa stat, ze pride den, ked sa vasnivo zamiluje...takyto den vsak moze nastat aj v pripade, ze by bol dnes do teba (resp. v case, ked si sem pisala) sialene zamilovany...zamilovannost naozaj vzdy prejde a tym sa uvolnuje isty priestor pre pripadnu novu...bez ohladu na to, co bolo predtym...naopak, prave to, co by ho mohlo zbrzdit, su jeho zivotne skusenosti a to, ze si ta ako partnerku, dostatocne vazi...

p.s.: tvojmu zraneniu vsak rozumiem...toto pocut nikto z nas nechce...a to aj napriek prispevkom tu...pokial sa to nedotyka bytostne nas, mame tendencie uvazovat ciste racionalne...ale to, co robi pribeh bytostnym, je viac o emocionalite...

Lubka1712

Velmi pekne dakujem za vase nazory, niektore mi akoby hovorili z duse, ked prevladne rozum, ine dali za pravdu srdiecku...Nikdy by sokm si nemyslela, ze slovo "zamilovanost" budem takto riesit. Napisala som , ze zamilovana asi nebudem, ale pre mna je podstatne, ze mi je s nim dobre, bavia nas rovnake veci, viem si s nim predstavit buducnost, tesim sa na neho, rada sa ho dotykam atd..mozno toto je zamilovanost, neviem. Preto neviem pochopit, preco mi to musel povedat, ak prave preziva, ako povedal najkrajsi vztah v zivote a chce to posunut dalej. Asi som naozaj len taka partacka, ako ste mi niekto napisali a naozaj raz moze dojst a povedat prepac, ale som sa zamiloval a dovi. Je to tazke, nespala som celu noc. Vazim si, ze je uprimny,len to zabolelo.

Rachel19

Myslím, že je skvelé, že je k Tebe úprimný.

Ty píšeš, že si na tom rovnako ako on... Tak si spomeň na časy... tak 15 rokov dozadu, keď si niekoho tak ľúbila, že by si betón zubami trhala. Čo by si urobila, keby si sa tak zaľúbila zajtra?
Pretože to môže byť budúcnosť vážho vzťahu.

Ale môže to byť tak, že to, čo máte budete mať do smrti - úctu, priateľstvo, dobrú spoločnosť, súlad. Ruka v ruke zostarnete spoločne a prežijete pekný život.

Veľmi som Ti asi neporadila, ale žiaľ ostáva len na Tebe.

soffa

no...bol proste uprimny,povedal to narovinu vylozil karty na stol,ci je zamilovany na tom tak nezalezi,ved zamilovany ludia su len pol roka,zevraj;-)))proste zamilovanost vyprcha,laska zostane,..to ze je k tebe pozorny,ze sa o teba stara,ze je s tebou rad,a ze povedal ze je to jeho najkrajsi vztah,na tom zalezi,nie na zamilovanosti...ber to proste tak,ze to tak je,neber to v zlom!!!!

Dadula56

Mam pocit,ze vas vztah bol oplne jasny az do chvile, nez on zacal rozmyslat, ze ho uz spolocnost (alebo nieco ine) tlaci do usadenia sa a zacal vytahovat spolocne byvanie. Pises, ze ani ty ho nemilujes. Naco teda vobec uvazovat nad nejakym posunom vztahu, ked tam vztah v pravom zmysle slova vobec nie je?Naco to vobec riesit?Ak by aj bol on zamilovany ako tozmeni fakt, ze ty zamilovana nie si?

Somjaja

Ja ti to prelozim - chce mat partacku na vylety a dovolenky, pravidelny sex a nejaku starostlivost do doby, kym si nenajde inu, do ktorej sa zamiluje a ak sa tak nestane ostane s tebou - mas to 50:50, ze v tomto veku uz nikoho takeho nestretne.
Mala by si ho zacat nevtieravo presviedcat, ze si pre neho ta najlepsia, ak by si ho chcela, ak nie, tak to je ten lepsi pripad - daj mu kopacky, mas menej rokov a vacsiu sancu si najst niekoho, kto by sa do teba zamiloval - nemyslim si, ze vekom su tie city slabsie...

Najčítanejšie články