Dve zdrave baby.

Príspevok v téme: Dve zdrave baby.
Ron

Zdravím. Mam istý problém ktorý si neviem celkom vysvetlit. Mal som 4 roky stalu sexualnu partnerku a pred rozchodom som mal sex s jedným dievčatom čo som spoznal. Sice velmi som ju nepoznal ale stretli sme sa este par krat a potom sme spolu spali zas. No potom som asi zblbol a po asi dvoch-troch dnoch som mal znovu sex s byvalou partnerkou. Potom asi po tyzdni som zacal mat palive pocity pri moceni, jednoducho priznaky kvapavky (tak mi treba) zacal som behat po doktoroch a po 3 tyzdnoch to naozaj vyzera na kvapavku. Byvala partnerka urcite nespala s nikym inym, to som si isty. Teraz som sa pytal tej novej baby ci nahodou ona nespala s niekym ale vraj nie. Chodi k doktorovi na stery a je zdrava. Tak mi je divne ze som sice spal s dvomi babami v rozmedzi troch dni, obe sú zdravé a ja som to lapol???
Je to možne? ochoriet od dvoch zdravich báb, alebo jedna klame? dakujem za odpoved

Kvety zla

fuj to je take nechutne, spis s jednou, potom s druhou, potom zas s tou prvou a pri tom ju este aj nakazis kvapavkou.
jasne ze si to chytil od tej druhej, ved si bol u lekara a ten ti kvapavku potvrdil, nie? zo vzduchu si ju nechytil cize ju mas od tej novej. kvapavka moze byt aj bez priznakov, ta nova o tom nemusi vediet a pokial nema problemy a vyslovene o to nepoziada, u gynekologa by jej testy na pohlavne choroby nerobili - prevencia su akurat stery z krcka maternice na rakovinove bunky.
rakovinu nema, kvapavku hej. nabuduce nebud debil a ked chces podvadzat aspon pouzi kondom.

Klasik12321

Si ma pobavil :)
To naozaj takto uvazujes alebo len potrebujes ubezpecit, ze kvapavka nemoze vzniknut z nicoho? :)
Jasne ze si to chytil a skor by som povedal, ze od tej novej, kedze ju dobre nepoznas a ona ti samozrejme nebude vesat na nos, ze je promiskuitna - sam vravis, ze si ju dostal na sex po par stretnutiach - co myslis, ako je to potom s nou a inymi chlapmi? Lutujem tu tvoju byvalu - chod jej to aspon povedat, nech vie chuda na com je - bud chlap!