Cysty v prsiach 11mm!!

Príspevok v téme: Cysty v prsiach 11mm!!
cajka

cchem sa opytat ci je tu niekto komu nasli na sone cysty v prsiach .. je jedno akej velkosti a ako sa liecili. Mam dost velke obavy. Pred rokom som na sone nemala nalez a dnes som bola na sone a doktor mi nasiel velku cystu v pravom prsniku a okrem nej dalsich par na oboch prsiach. o tri mesiace mam znova prist a pripravil ma na to ze je mozne ze by to mohol byt aj nador a bude musiet robit biopsiu. Avsak mam aj implantaty ktore su zvrasnene a teraz toto.. mam hrozny strach. poradte. mam 35 rokov, nemam dieta a z mojej rodiny mala babka rakovinu prsnika

žena

Ja som mala v obidvoch prsníkov cysty a bola som sledovaná v prsníkovej poradni cca 15 rokov a na mamografiu som chodila raz za 2 roky a raz ročne na sono, ako som prešla do prechodu cysty sa začali strácať a v jari mi bolo na ultrazvuku povedané, že tam nič už nemám ani jednu .Môžem doporučiť Wobenzín, nakolko mnohým pomohol na cysty v prsníkoch a rybí tuk.

cysta

Ja mam tiez na prsnikoch cysty na pravom tri a na lavom dve a lekar co robil USG mi povedal ze je to normalka u menstruujucich zien ze to vdaka hormonom maju zeny cysty a tie moze samovolne zanikat a vznikat ze netreba z toho robit halooo je to vraj bezne.

doreen

Dobry den,

citala som si vas clanok o vasom naleze , som na tom podobne, v auguste 2012 mi nasiel lekar dve velke 18mm a 17mm hrcky a to podotykam chodim k nemu pravidelne na sono, lebo s tym mame v rodine problemy. no tamtie narastli behom roka. Sam bol sokovany tak ma poslal k jednej uzasnej lekarke, ktora ich odsala a nastastie boli negativne, no opat dorastaju:-( , dieta uz mam a tiez mam babicku s CA prsnika, zatial sa drzi a liecba zabera. Bojim sa toho, mam tych cyst v pravom prsniku vela ,v lavom len jednu... jednoznacne pomaha strava , chodim aj na cinsku medicinu a tiez menej stresu a pod . Je to tak ten stres je tiez zodpovedny za taketo veci. Drzim palce a nebojte sa ked ste pod dohladom a cosi pre seba robite , tak to bude musiet byt len dobre.

RNG

Inac mamografia stlaca tie cysty, ozaruje ich a tak zvysuje pravdepodobnost tvorenia rakovinnych buniek v nich. To sa mi nevidi akosi dobry napad.
To ze mamografia zvysuje pravdepodobnost rakovin prs sa taji uz najmenej 20 rokov
rense.com

RNG

Cysty sa daju odburat pouzivamim yamu, silnych enzymov a jodu.
Yam ovplyvni hormonalne hladiny, co do toho prispievaju, enzymy rozpustia materialy, z coho su cysty zlozene a jod sa podiela nielen na hormonoch ale aj na produkcii roznych telo cistiacich enzymov.
Na to, abu sa v cystach nahodou nevytvorili rakovinne bunky(tj poskodene a rychle sa rozmnozujuce=bujnejuce) traba bra tDIM, 2 x 100 mg, co je ovela ucinnejsie ako I3C(Indonal)

Vyckavanie a sledovanie sa nevyplaca, treba proti tomu aktivne bojovat.A samozrejme nie skodlivymi chemikaliami/liekmi, ale neskodnymi a ucinnymi potravinovymi doplnkami.

Emilim

Cysty na prsniku mam aj ja uz asi 3-4 roky. CHodim pravidelne na sono aj na mamografiu. Nic na to neberiem, zatial sa to nezvacsilo,aj moja sestra mala CA prsnika.