Detox

Lenka FITFIT

Ja som pred pol rokov zacala jest herbalife a mozem povedat ze dakujem za to, nikdy som nemala problem s vahou ani vacsie zdravotne problemy, ale herbalife mi pomohol s travenim, nakolko som mala strasne krce, vyprazdnovanie raz za 4 dni a uz od rana len z vody nafuknute brucho, mam kopec energie, nemam problemy rano vstat, zmizli mi migreny hlavy, a postavu si drzim krasne pevnu :) a to by bez DETOXU NESLO !!!!!

lencika

ahoj ja som na jar drzala ryzovu detoxikaciu vyborne nieco idem to drzat kazdy rok nikdy som sa lepsie necitila pozri na googli detox ma trvat sice 36 dni no ja som tolko nevydrzala priznam sa

jedulka

má svůj vlastní detox.Piju denně 6 litrů vody... a ani po letech užívání léků, nemám nic postiženýho

agartio

odpovedam - podla tvojej definicie by clovek ani nikdy nemal navstivit medicinu

par ludi zomrelo na konzumaciu ovocia a zeleniny (kym 99,99% ludom to pomoze), zato na vedlajsie ucinky liekov, ci nespravnu diagnozu lekara, zomrelo viac, nez par ludi.

Ked teda nedoporocujes ovocno-zeleninove diety, potom uz duplom nemozes doporucit ziadneho lekara, oficialnu medicinu, ci branie lieciv... kde je riziko poskodenia zdravia, ci smrti, podstatne vyssie

odpovedam

Ked sa stravujete zdravo a mate dost pohybu, ziadnu detoxikaciu nepotrebujete. A aj opacne - ak sa detoxikujete a dalej ostanete pri zlych navykoch, detoxikacia nemala vyznam.

Hlavne nepodliehajte vselijakym navodom a zarucenym radam na internete ci v bestsellerovych knihach o diete a detoxe. Tie su vacsinou len vecou senzacie a mody priniest nieco nove. Samozrejme bez medicinskeho podlozenia, max. tak s pseudoargumentmi.

Radsej si nastudujte seriozne zdroje a studie. detox vie byt velmi nebezpecny, ak neviete, ako na to. Ja sama by som sa do toho nepustala. par ludi umrelo na to, ze konzumovali len ovocie alebo zeleninu. A zlyhali im oblicky... hlavne neblbnite.

adaaa90

Skusala som detoxikaciu podla roznych "navodov" na internete, potom som sa docitala o naplastiach na detoxikaciu. Tie mi vyhovovali najviac, nakolko ma ich pouzivanie nijako neobmedzovalo, nalepila som si ich vzdy vecer na chodidlá.. pouzivala som ich 10 dni, podla navodu ... rano boli naplaste mokre a zafarbene, vraj to zalezi od toxicity v tele .. nasla som ich na -odkaz odstránený- o mesiac urcite objednavam znova, vraj staci uz len 5dnova kura ...

Jancii2

Ja som zacal brat Chlorellu Yaeyama na ranajky. Je to najkvalitnejsia chlorella z japonska kde používaju najnovšie pokrocilé technológie lámania bunkovej steny. Ja si chlorellu rozmixujem s bananom a do obeda vydrzim bez problemov a mam kopec energie a citim sa super sviezo. Je tam mnozstvo latok, ktore telo potrebuje na fungovanie a velmi nizka energicka hodnota. Chlorella ma velmi silne detoxikacne ucinky, jej bunky obaluju toxiny a vyplavuju ich z tela von. Mlady zeleny jacmen beriem tiez, obmienam si to podla toho naco mam prave chut a hodi sa mi to do shejku - kludne aj spolu. Teraz nakupujem zo -odkaz odstránený- - maju dopravu zdarma na vsetko a su naozaj velmi seriozny, vsetkym odporucam!