Prečo som taká špatná?

Príspevok v téme: Prečo som taká špatná?
pandorra

prečo bez make upu vyzerám tak totálne na p... Ja už neviem stratila som úplne sebavedomie. Mám 23 a ešte stále mam akné pred krámamy totálka otras a inokedy hlavne v tomto teple sa lesknem a vyrazok mám zas viac, ide ma z toho rozhodiť.. len chodím ulicami a závidím ženám ... ja vyzerám bez omietky totálne zle, skoro nemám mihalnice, nevýrazne zelenkavé oči, bledá tvár a jebáky.. a neviem sa zbaviť take blbej dvojitej brady trošku malinkej.. pro oboči mam seboreu, to je cervene ked nemám make up. Mám jednoducho mindrák..Už ani nevyhadávam mužov ani nechodím na rande totálne si neverím, pri predstave že by mal vidieť vecer po odmalovani mi je na grc. Nemala som priatela pfu už 2 roky. Mám take buclaté líca. Och viem že sa lutujem a na plastiku peniaze nemám sice to nepomože ked mám akne, a ja som uz skusila vsetko lieky, kortikoidi, roocutane, biodermu sebium, prírodne prkotinky, antikoncepicu.. stále tam je :( ako nevyzerám ako nejako ultra strašne len proste biedne, sico, nudne, nevyrazne, bledo.. tak fádne o ničom proste. Už rok som pribratá 8kg neviem to zhodiť vždy nejako zlyhám a naberem naspať to už som tak zlyhala na plnej čiare, kedysi som bývala chudá mala som 55kg na 173CM.. A teraz so ako prasa mám 68kg.. neznášam sa, do zrkadla sa uz nepozerám radšej, robím v kancli od tolkeho sedenia sa mi uzž robí celula na stehnách .... prečo je byť ženou tak zlé?.. PODLA MNA v tom vtipe že boh stvoril muža a potom ženu a povedal ved tá sa domaľuje.. je vlastne pravda, tolko kamošiek je bez malovátok veľmi škaredých a ja zavidim takých prirodzene pekným alebo co maju aspon zdavu plet a su chuducké :/ tie sa nemusia ani vyobliekat ani namalovat a su pritazlivé.. ja viem že treba vnimat vnutornu krásu ale prostetake keci vám nepomožu ked vyzeráte špatne, vyrážkovo...

GoFruit

Vrch to su veci ktore bezny clovek nechce pocut a rd chce pokracovat v tom co je.
Treba si uvedomit co creva zanasa a co naopak pomaha. V crevach by mali but max 3 posledne jedla. Cize vlastne by clovek mal ist 3 x denne na velku ak 3 x jedol predosly den. Potom v nich potrava nestihne hnit. Najhorsie su na creva zivocisne bielkoviny, kazein (syrova bielkovina ktora je vlastne zivocisnym lepidlom a ta sa riadne nalepuje na steny criev. Treba jest co najviac ovocia a zeleniny a ovocko s nicim nemiesat len nalacno. Aby nekvasilo. Totoje ddlhsia cesta. Rychlejsia cesta je robit si k tomuto klystiry a cistit creva priamo. Daju sa robit rozne detoxy. Samozrejme vynechat rafinovane cukry a biele muky a najlepsie aj celkovo pecivo alebo aspon to ktore obsahuje lepok - to je velka svina. Pocas tohto obdobia sa mozu nasadir probiotika ale ked je clovek zdravo tak podla mna nie su nutne. Ale clovek s hnijucimi crevami asi ich potrebuje.

lilyiankaa

to, že si napatláš na tvár toľko vecí a a to, že sú drahé ešte neznamená, že sú dobré!! netreba si dávať peeling, masku, krém, pleťovú vodu (to je len príklad), ale stačí možno jedna dve veci, čo ti sadnú a bolo by to fajn ... ozaj a zineryt si neskúšala??

vera.vera

Ale drahy krem nemusi byt dobry pre tvoju plet. Ani zas tych milion veci jej neprospieva. Vsetko s mierou. Skus s tou stravou nieco robit.
A neporovnavaj sa stale s inymi

Meretseger

Čo sa týka pohybu, stačia aj také drobnosti ako úplné pomyselné odstrihnutie výťahu, cca polhodinka skákania cez švihadlo denne, to sa dá aj v týchto horkách, môžeš si to rozdeliť na 2 sety. No a ako diéta je fajn jesť cvšetko (okrem tých prekliatych sladkostí) ale zo všetkého len polovicu pôvodného množstva, ešte sa mi to neosvedčilo, ale znie to celkom racionálne.

GoFruit

No mozno by si sa mala viac starat o to co das do seba a nie na seba. Jest tak aby sa ti vycistili creva a nerobili sa tipupaky. Ako casto chodis na velku? Ako sa stravujes? Asi dost zle ked priberas. Ked toto zmenis a vycistis sa budez pekna aj zvonku. Vsetci chcu byt pekni zvonku ale vnutri maju sajrajt.

lilyiankaa

nikto z nás nie je dokonalý a každý máme nejakú chybičku krásy ... verím tomu, že neskutočne teraz preháňaš a že keby som ťa videla, určíte by som si nemyslela, že si špata, ale že si normálna baba ... pokiaľ nebudeš ostatným hovoriť, aké chyby máš, ani si ich nevšimnú, aspoň nie všetky ... to si píš ... lebo aj ja som to robila a potom mi ľudia povedali, že pokiaľ "to" nevedeli, tak si to nevšimli ... a o tej postave som ti písala už v tej inej téme, ide leto, vytiahli koršule, bike, plávaj a uvidíš, že si pekne vyformuješ postavu a zhodíš

pandorra

VIAC STARAT? mam milion kremom na telo a na ksicht, milion vodiciek..vkuse píling, všetko.. milion procedur, kupila som si naposledny drahu biodermu a hovno to robí zbytocne vyhodene peniaze za krémiky za 15/20 euro. .. kym si vycitsitm ksich tak aj 20 minut.. a nic vkuse sa mi urobia vyrážky takže co?... ano viem že to je moja vina to je o tom že som smutná že som špatná a potom žerem a potom priberám a ptoom zacnem chudnut a nedarí sa mi a zase žerem a zase priberam a zase revem lebo som tučná a špatná a dookoa.

vera.vera

Skus sa o seba viac starat, teraz ked sa opalis , tie vyrazky nebudu az take hrozne a oci tiwz nebudu take nevyrazne. Mala by si si upravit stravu, stravovat sa zdravsie odrazi sa to nielen na postave, ale aj na pleti .sem tam si zacvicit. To, ze v tom zlyhavas je iba tvoja chyba, s tym si musis pomoct sama. Daj si na chladnicku, na pozadie a vsade kam mozes motivacnu fotku ako by si chcela vyzerat/ pripadne nechcela
A mozno si na seba az prilis kriticka a v skutocnosti to ani take zle nie je. Teraz je o tom clanok v emme, zeny sa opisuju velmi kriticky.