Kučerave vlasy

Príspevok v téme: Kučerave vlasy
LucianQa

Ahojte chcela by som radu od mala mám stale rovné vlasy (stále som chcela kučerave ) a asi posledný rok sa mi skučeraveli ale nie cele iba na niektorých miestach a ostatné su zvlnene .Ako mne sa pačia kučery a mam dost dlhé vlasy a nebavi ma kazdý den si ich natáčať lebo ich dost doničim a aj zabera to dost času ... neviete niejake učinné pripavky na skučeravenie vlasov??
A cez zimu som mala kucery take normálne aj ked je vlhko a teraz v lete sa mi rožtiepuju ...neviete niečo poradit nato,?

gigika3

Navrhujem postupný zostrih vlasov. Vlasy sú ťažké!Kvalitná kozmetika je samozrejmosťou.Tužidlá,krém používať len na kučeravé vlasy.Ak používaš fén-sušiť v predklone a používať difuzér..Nezabúdaj,že správne upravené vlasy po umytí vydržia do ďaľšieho umytia bez problémov.

o.m.g@

ja som pouzivala ten olejcek glisskur a vzdy som si ho davala na konceky a celkom mi pomohol a aj my dost padali vlasy bola som aj u doktora a poslali ma ku dermatologovy takze cakam na termin ...uzivala som aj vitaminy ale niaky 100%pripravok tak to ani ja nepoznam a mam ich odskusanich ze dost :-)

LucianQa

no ja som oskušala dost pripravkov a musim povedat že učine ale po dlhom uživani uz mi vlasy po nich masneli ... a ake napr. ??... jaj dakujem :)

o.m.g@

ahoj ja mam svoje prirodzene kucerave vlasy od mala.ked som bola mensia ja som chcela rovne vlasy ale teraz som stastna ze mam kucerave cele vlasy nemenila by som zanic :-) hm...tak existuju vseliake pripravky na vlasy mozno niake sampony alebo a ked sa stiepia treba podstrihnut a na konceky natierat olejcek napr.glisskur