VŠ UK - prirodovedecka

Nikol35215

A este sa chcem spytat lebo neviem ci som to dobre pochopila: to davaju ohlad na vsetky znamky z koncorocnych vysvedceni a vo stvrtom z polrocneho ale hlavne s tych profilovych predmetov alebo len z profilovych ?

AfterEight

pod sem: www.fns.uniba.sk ..... potom dole hladaj toto : Zásady prijímacieho pokračovania pre bakalársky stupeň štúdia v akademickom roku 2013/2014 :)

Nikol35215

Dakujem budem mat aspon dobru motivaciu :) Ja som citala, ze beru na genetiku tych, ktory mali najlepsie vysledky z biologie a genetiky ako za semestre :) tak uvidime... ziatial z chemie a biologie som mala same 1 a drzim aj tebe palce :)

AfterEight

Mas napisane co su profilujuce (dolezite) predmety, keby budes robit prijimacie skusky. U teba to je hlavne znamky za biologiu,chemiu. Neviem ci tento rok su prijimacky, ale na biologiu beru vacsinou vsetkych. Minuly rok tusim zobrali 300. Ale ani nie po pol roku ich tam ostalo 150 max. Studujem na Prif Uk. Je to velmi tazka skola. O rok koncim skolu, moj obor vystuduje max 10 ludi rocne,ale neviem o tom,ze by ludia z prif uk-u mali brany otvorene dokoran,co sa tyka zamestnania. Jedine,keby vynikas. Toto moze byt skvela motivacia:) Z biologie bc,mozes ist potom na mgr na fyziologiu zivocichov,ekologiu,antropologiu,genetiku,mikrobiologiu,virologiu,molekularnu biologiu,botaniku. (dalej si nespominam,ale vacsinou sa studenti rozprchnu sem). Na genetiku beru asi 10-12 studentov a vzdy len s tymi najlepsimi vysledkami. Vela stastia :)

Nikol35215

A ked chcem ist studovat Biologiu tak znamky z akych predmetov beru? Ja som totiz niekde citala ze beru znamky z vybranych predmetov.

Mimulus

tá škola sa síce rozpadáva a padajú ti na hlavu kusy betónu ale má super akreditáciu ako všetky UK. Poznám ľudí čo sú veľmi úspešní po absolvovaní PFUK.