Odčervenie človeka

Príspevok v téme: Odčervenie človeka
adkus

Ahojte, cez víkend mi moja sestra (doktorka) spomenula, že sa aj s priateľom (tiež doktor) chystajú "odčerviť" a odporučili to aj mne. Má s tým niekto reálne osobné skúsenosti? Vraj veľa ľudí má v tele parazity a červy a ktovie čo ešte a tie môžu zapríčiniť rôzne choroby. A vraj sa s tým človek už narodí, že to získa od matky. Tak píšte prosím. Kto sa s tým už stretol?

Sue1

Ja som jednu dobu mala strašne suché,červené a svrbivé miesta okolo úst a oka. Riešila som to s kožnou, tá mi nevedela pomôcť tak som zašla aj za obvodnou, nech ma pošle na alergo, aby mi zistili či niesom na niečo alergická. Mám dosť neochotnú lekárku a tá mi len poradila, že sa mám najskôr odčerviť, vraj to môže byť z toho. Vtedy som sa prvýkrát stretla s týmto pojmom u človeka. Vraj sa to má robiť pravidelne za nejaké časové obdobie lebo tak ako zviera aj človek má v sebe rôzne parazity. Poradila mi to hlavne vtedy, keď som jej na otázku, či mám v byte psa, povedala áno.
Môj problém tým absolútne nevyriešila, no odvtedy už viem že také niečo vôbec existuje.
Predpísala mi vtedy nejaké trojdňové tabletky na odčervenie.

Sonie

PreLepsieZdravie , keď si taký nadchnutý tým Parazitexom, napíš či počas užívania z teba aj niečo vychádzalo von stolicou!? Veru niekedy je nutné aj v ho.... sa.hrabať aby sa zistila účinnosť, ale aj napr. ak dieťa niečo prehltne (guličku alebo iné..) a chceme mať istotu či to vyšlo von.

Rado van

,,Ďakujem,,. Dúfal som, že toto fórum je k niečomu.
Otázka znela: Má zmysel sa odčervovať? Ak áno, tak aké má kto skúsenosti a s čím ?
Pýtal sa zakladateľ fóra na červy v placente ? Nepýtal !
Fórum zdravie.sk = modrý koník (fórum, kde sa matky snažia priblížiť sa mentálnemu vývoju svojho novorodenca) .

simona224

je to potrebne brat preventivne alebo az ked nieco stane? teda vzniknu nejake problemy ? a su odporucane od nejake veku ? dakujem

cenculik66

SCRAM™ Antiparazit su zive enzymy, vytazok z byliniek obsahuje napr. klincek... cena za 150 tabletiek je cca 30 euro takze podla mna treba skusit, mne to celkom pomohlo na nieco

PreLepsieZdravie

Nechcem robit naozaj reklamiu ale Parazitex ma nadchol. Som veľmi aktívny, behám, športujem, mám dobrú stravu a hodne sa o seba starám. Som vegan a zjem veľa čerstvej neupravovanej zeleniny. Odčervovanie beriem s detoxom organizmu ako pravidelnú a nutnú očistu pre telo. Dlho som hľadal čisto prírodný produkt a výťažky z bylín väčšinou nejako nakombinovával sám podľa načítaných informácií. V Parazitexe je presne to, čo som hľadal. Odporúčam všetkým. a pritom stačí tak málo... iba sa informovat, pýtat, ved je samozrejme ze veci od ktorých by nás mali doktori chránit, sú ututlávané, aby neskorší vzniknutý problém mohli riešiť oblúbenými antibiotikami a hocakými tažkými liekmi na žalúdok

ladka_12

tiez som o tom pocula s pociatku mi to prislo pritiahnute za usi, no neskor ked sa clovek na to pozrie je to dost realne, je mozne sa pred tym nejak preventivne chranit ?

matway

Je pravda, že sa človek narodí už s niektorými parazitmi. Mylné je teda myslenie, že počas tehotenstva je dieťa v placente v sterilnom prostredí a nehrozí, že sa niečim nakazí...
Je zaujímavé, že veterinári to vedia a informujú svojich študentov o nakazení plodu savcov, zatiaľ čo moderná medicína má zakotvené v učebniciach opak. Súčasne sa vie, že z matky na dieťa sa môže preniesť syfilis, kvapavka, HIV, chlamídie, borreliioza,herpetické vírusy, žltačky, toxoplazmóza a iné baktérie či vírusy!
Napr. toxocara /infikujeme sa z psov a mačiek/ prechádza placentou fenky, pri mačke sa mačatá nakazia pravdepodobne pri kŕmení materským mliekom. U tehotnej mamičky, dochádza k častým potratom, pri nakazení toxocarózou.
Na záver: potom sa choré dieťa z vážnymi diagnózami doktori snažia zvaliť vinu na dedičnosť. Byť zdravý znamená splodiť a aj porodiť zdravé dieťa.