Praskla mi cysta na vaječníku

Príspevok v téme: Praskla mi cysta na vaječníku
bozkavatko

ahojte,piatok som bola u dr lebo som mala svetlu menstruaciu a ked osm volala tak mi povedali ze moze ist o potrat alebo cystu. dr tam videl nejaku tekutinu a ze to bola asi cysta ale viac to neriesil, chceme miminko ale mam vraj anovulacny cyklus, dr mi pise len nejake hormony, raz na kratky cyklus, potom na dlhy a som z toho na prasky lebo mi nerobil ziadne testy aby vedel čo je zle, dakujem za rady :(

kabel

bylinkar, nie antiovulacny, ale anovulacny cyklus...
antiovulacny, ktory si vymyslel, je somarina, to ano
anovulacny somarina nie je...

bylinkar

bozkavatko: Najprv treba zistit pricinu preco si neploda. A potom odstranit pricinu. Nemozem sem pisat vsetko, mozeme popisat cez mail. Antiovulacny cyklus je somarina, ale o tom potom.

bozkavatko

on mi ich nepichá ale predpisuje, mam uz tak rozhadzany h.profil a chcem len aby mi urobil testy a zistil aky mi chyba a nie od oka predpisovat,norethisteron je svinstvo a utrogestan neviem, BYLINKAR porad prosim nejake bylinky, mala som kvapky z ostruziny a maliny, a pravidelne pitie caju 3x denne to na mna asi nebude :) uzivam k.listovu, magnesium, lactobacily, moja diagnoza je kazdy mesiac ina- neovulujete, mate kratky cyklus (27dní) , máte dlh cyklus (34dní) a to všetko v priebehu 4 mesiacov. dakujem za rady

bylinkar

Presne tak, ten doktor stoji za hovno.

Ked praskne cista, je to fajn, a uz sa nemusis bat ze bude rast dalej a nieco tam dole douzli.

Ak nemozes otehotniet, tak pichanie hormonov to len stazi. Bud prirodzene alebo nijak. Skus sa radsej preliecit bylinkami. Dalsi doktor co stoji za hovno, ten co ti picha hormony.

xdanielax

Tak zmen doktora, ked ti toto nevyhovuje. A skus si pozriet na nete akymi bylinkami si vies pomoct ty sama. Pchat do seba hormony .. snad len v tom najnevyhnutnejsom pripade.
Okrem toho, podla mojho nazoru, ked cysta praskne tak je to fajn. Lepsie nez keby rastla a museli ti ju operovat.