Svadba kamaráta

Príspevok v téme: Svadba kamaráta
kamakama

kamarát sa chce ženiť, nič nezvyčajné, len všetci naokolo vieme, že tá baba je ku.va vždy a všade pripravená a s každým (hlavne s jeho kamarátmi)..povedať mu to a zničiť ich šťastie čo teraz prežívajú a budem ja ten zlý a budú ma obaja nenávidieť alebo nechať to tak, že to svadbou skončí a ak na to príde, príde..?
strašne ťažké rozhodovanie či zničiť 3ľudom život alebo nechať to tak a o par rokov/mesiacov mi to bude kamarát vyčítať,že kde som bol a prečo mu to nepovedal??

Mexy

Ak mu to nechceš povedať priamo, tiež odporúčam vymyslieť nejaký spôsob, aby na to prišiel sám, aby ju nachytal sám alebo nastražiť na ňu nejakú pascu (nie fotky ani videá ale reálnu situáciu) aby ju na vlastné oči videl. Presne takto sme nachytali nášho budúceho člena rodiny, lenže priateľka mu všetko odpustila, vzali sa, ale už sú po roku rozvedení :)

Mexy

Ak mu to povieš teraz, možno sa nahnevá že si mu zničil šťastie ktoré mohol mať, ale keď sa to už dozvie po rokoch manželstva kde už možno bude aj dieťa, a dozvie sa aj to že to všetci okrem neho vedeli, nahnevá sa celkom určite a možno až natoľko, že ti to nebude vedieť odpustiť. Tak si môžeš vybrať. Lebo že sa to raz dozvie (ak je to naozaj pravda) tak to je 100% isté.

Sharon85

Tak skus nadhodit temu, ze ako by sa zachoval, ak by jeho kamarat planoval vazny vztah a buducnost s takou babou, povedcz napr. ze si cital podobny clanok a zamyslel si sa nad, a si zvedavy na jeho nazor. Uvidis co ti povie, ze ako by sa zachoval on, popripade ze na jeho mieste ci by chcel vediet o tom, co je ta baba zac. Neviem ci som to napisala zrozumitelne :D proste to nejako obkecaj, co najviac nenapadne a uvidis co ti povie. Ak povie, ze by to chcel vediet, tak mu to povedz a ak nie, tak nie. Kazdy je iny. Ale vacsinou ludia reaguju aj tak inak ako si myslia ze reagovat budu, takze ak by sa aj vyjadril, ze by to radsej chcel vediet, este to podla mna neznamena, ze ak mu to naokniec povies, tak naozaj bude "rad", ze to vie :) chapes...

WildWind

A este nieco..mas aj nejake konkretne dokazy o tej babe co je zac? lebo je dost mozne ze prave na to sa bude pytat a nicim inym ho nepresvedcis. Mozno ked mu to potom potvrdia aj viaceri tak zacne o tom premyslat. Ale ak je to len take ze niekto povedal o niekom nieco tak no..aj mne by bolo tazko tomu verit , de to este zamilovanemu cloveku..

WildWind

dalsi co si chce do*ebat zivot .. :) zachran ho a povedz mu to. Mozno sa na teba za to nasere, ale ak je to pravda v buducne sa mu to potvrdi a este ti bude vyplakavat ze preco ta neposluchol. Povedz mu co si o tom myslis, ale konecne rozhodnutie nechaj na nom. Niekto moze povedat, ze miesat sa do vztahov inych je zle a nikoho do toho nic nie je, ale ty mu chces predsa pomoct nie? tak to urob.

Agnes998

Samozrejme mu to povedz, ale len ak to o tej babe vieš na 100%. Kamaráti sú od toho, aby si pomáhali a toto je pomoc!

jahodka123

Poviem ti takto... mňa bývalý podvádzal celé roky. A jak sa hovorí, pod lampou je najväčšia tma. Všetci to vedeli, len ja nie. A kde boli všetci tí, ktorí to vedeli ? Prečo sa im rozviazali jazýčky až po rozchode ? Nechceli sa do toho miešať, ale údajne im vadilo sa na to pozerať. Prečo sa nikto z nich neozval ?? S nikým z nich už nie som v kontakte. Ak je niekto zbabelý a radšej sa bude na moje utpenie pozerať, ako priznať pravdu, tak to nie je kamarát.