Stiepenie nechtov

Príspevok v téme: Stiepenie nechtov
T.

Ja potrebujem poradit co mam robit...Asi tatk pol roka sa mi stiepia nechty.Najprv som nato nebrala ohlad..ale po dlhsom case mi to zacalo dost vadit. Mam pracu kde nejakym tym nechtom vsetko zatiahnem..a aj tak bezne doma pri cinnostiach mi to dost vadi.Stale nejaky ten necht musim opilnikovat.Zacala som jedavat celozrne pecivo..aj zeleniny sa snazim mat dostatok..aj pestry jedalnicej.Tak neviem kde je problem. V suvislosti s tym mi pada aj dost vlasov. Kupila som si tablety FORCAPIL..uzicam ich dva tyzdne..ale nevidim zlepsenie. Tak velmi by som to chcela zmenit len neviem ako...

T.

A čo sa týka mojej práce.,pol metra nad hlavou mi svieti neonové svetlo. Kdesi som čítala,že aj to ma nejaký ten súvis spadaním vlasov, tak neviem..

T.

Este som chcela podotknut.ze ked mam nastiepeny necht dost hlboko..dokonca ma zacne trocha boliet..tak to riesim tak..ze si ho prelepim leukoplastom..nech dorastie...lebo inak by som nemohla fungovat. A tie vitaminy to chce naozaj cas? ...tak dlhu dobu..aj ked je to individualne..

lolipopop

to sa aj mne stava,ale berem to tak ,ze sme zeny a telo nam pracuje tak obcas ta vyrazka je ok
ten pitny rezim to mas super ,ja naozaj niekedy nestiham sa ani napit , :)
vitaminy pouzivaj dalej ,
ja som raz zacala pouzivat vitaminy na vlasy ( zahranicie) a efekt sa mi ukazal az po pol roku a na nechtoch ziadny efekt len vlasy a plet

T.

Niekedy aj ta moja pleť nieje čistá..sem ta aj vyrážka sa ukáže, dokonca mám také obdobia, že sa cítim akoby som mala 15-tnásť.
Myslieť pozitívne....určite sa snažím, jeto oveľa lepšie ako kedysi.
Lieky už neužívam..len vyživové doplnky.
Flašu pri sebe nosíím :) hehe,hlavne v práci...stalo sa mi aj to že som vypila tri 1.5 l.fľaše--teda 4.5 litra čistej vody. /asi 3-4 krát/, ale tak nepreháňam zas.,bežne 3.litre,,a niečo aj doma.
Tie nechty pilnikujem ak mi ten nech už vadí, že niečo zaťahujem...
a dávam pozor..rozštiepený nech ak sa nedá vypilnikovať úplne dohladka nechám tak,,nech dorastie...
V prvom rade potrebujem, aby to štiepenie prestalo a potom to už budeo.k.,

pedicure

hlavne treba dat doporiadku hlavu ako prve :) neber to vzlom, prosim,ale stres vplyva zle na vsetko !! treba mysliet pozitivne vo vsetkom
tak ako chces dat detom musis aj sebe,ved ako mas ty deti ,oni maju teba,nezabudaj ,
tie nechty to bude s tych liekov co pises ,ze mali suvislost s vlasmi ,to je prepojene vlasy nechty plet,takze tebe sa to pravdepodobne odrazilo na nechtoch,este stale ich uzivas ? zacni pit precistujuce caje s medom nie cukrom a vyse dvoch litrov vody cistej na den ,(odporucim nosit pri sebe flasu) :)
pozor ako pilnikujes nechty aby si si nepohorsila ,skor zajdi k manikerke sa opytat nak sa ti nato pozrie,nie k nechtarke co robi gelove(myslim podomove)
daj vediet

Sharllota

nie všetko je na nechty ale možno aj to sa zíde :D

Avokádo-spevnené tkanivá,peknénechty Banány-pekná pleť
Celozrnné pečivo-posilnená imunita,svieža čistá pleť,pekné vlasy,dobré trávenie
Citrusové plody-posilnená imunita,hladká ružovkastá pleť,zdravé ďasná a zuby
Čakanka-pekné vlasy,pevné nechty Čínska kapusta-posilnená imunita Hydina-pekná pleť
Jogurty-pevné kosti,zdravé zuby
Kel-svieža a čistá pleť
Kivi-zdravé ďasná a zuby,hladká ružovkastá pleť,posilnená imunita Mliečne výrobky-pekné vlasy,pevné nechty a kosti
Mrkva-krásna a jemná pleť
Musli-pekné vlasy,pevné nechty
Ryby-zdravé vlasy,pekné nechty a pleť
Zeler-pekná pleť

gotexans

T . posli mi mail. je to na viac ... som na azete. a vysledok uvidis do mesiaca a nechty a vlasy budes mat super, len seriozne

T.

Tak asi aj skôr, čo sa týka tých vlasov.
Lebo spomenula som si, že asi rok som si ich nechala len tak nefarbila som a pozorovala...ale aj tak,vypadavali. Vlasy si občas farbím, nie však pravidelne. Skôr ked ide o nejakú tú udalosť rodinnu a tak..
Ale pokiaľ ich nemám šedivé..už si ich nechávam takto. Možno mi nato zapôsobila aj nejakatá farba,neviem..
Možno sú tomu aj 2 roky, čo sa týka vlasov, fakt neviem teraz..
Antikoncepciu neužívam,..ale dosť iných liekov po ženskej stránke som vybrala ano..na mnohých som čítala práve súvislosť s vlasmi, boli to dosť silne lieky, takmer som odpadavala, bolo mi nevoľno, nízky tlak, točenie hlavy..
a možno nejaké ATB.,..

a čo sa stalo.,už dávnejšie možno cca 1.5 r.,? tak určite to boli emocie,napätie,klamstvo,zrada,sklamanie.....určite toho bolo namna priveľa....(viac ako bežne)..

či som niečo vylúčila z jedálnička...tak snád mlieko, človek sa skôr snaží, aby deťom nič nechýbalo a veľakrát zabúda na seba. A ked som bola v tom období..je samozrejme, že mi nechutilo jesť, tá strava nebola taká aká je dnes.

7.rokov užívam lieky na alergiu-antihistaminika. Práve tie majú aj vplyv na vstrebávanie toho vápnika.
Možno ked ho aj prijíma v strave,či už sú to jogurty,syry,tvaroh...práve tie antihistaminiká bránia vstrabávaniu a možno práve preto tie nechty.
Nechty pozorujem asi tak ako som písala pol roka. Nikdy som predtým tie problémy nemala. A používam práve ten papierový pilník, len niekedy už musím nechať nech necht znova narastie, lebo sa nedá viac opilnikovať štiepený nech, lebo mi ide až do kože. A štiepia sa mi konce nechtov. Momentálna situácia..2 naštiepené nechty.

pedicure

co sa stalo pred pol rokom ? alebo aj skor ??zacala si uzivat lieky ? mozno silna antikoncepcia alebo silne antibiotika? nieco si vylucila z jedalneho listka ?? nieco preco ti zacali stiepat nechty a padat vlasy

ak si zacala uzivat vitaminy,robis dobre,ale vysledky mozno najskor za 2 mesiace u kazdeho je to individualne,len ich uzivaj pravidelne..odporucam aj zeleny salat s olivovym olejom pridat k obedu aj k veceri ,na nechty vapnik

a pilnikuj si nechty jemne netlac silou skor papierovy pilnik odporucim alebo aj skleneni este lepsie,ako sa ti stiepia na polovicu ci " po platoch " ??