Je pri mne šťastny?

TinaM

Neviem, ci som cudna, ale mne staci pozriet sa partnerovi do oci. Emocie sa v nich odrazaju, na co skusat "strategie"?

mdqx

Velmi jednoducho :)
Dokaze bez teba prezit, ked sa nahle neozves?
Kludne to vyskusaj, napriklad skus toto:
Bav sa s nim 1-2dni pomerne aktivne, v polovici jedneho dna, len tak z nicoho nic oznam (napis/povedz mu) ze chces byt sama.. tj. simuluj velmi zlu naladu, bez akehokolvek vysvetlenia..
Este predtym zariad, aby niekto s nim bol, napr. jeho rodina alebo kamarati..
A ich sa potom spytaj, aku mal naladu..
Ak na nom bolo vidiet, ze mal zlu naladu, mas istotu takmer 100% ze pri tebe stastny je..
Toto sa da aj na skusku spranvosti naopak, potom, po tom stretnuti s jeho kamosmi sa mu ozvi a bud prijemna, atd.. nespominaj preco si sa odrezala od neho, zi s nim dalej,kecaj/pis atd..
A potom sleduj aku ma naladu, ci zlu alebo dobru.
Proste ak mu dokazes zlepsit naladu, tak pri tebe stastny je. (a bez teba nie)..
Sice mozno trochu slahnuta strategia, ale preco nie..

winki

A kedy bude zaručene šťastný? Keď mu budeš dávať to čo potrebuje. Zbytočne nestresuj, netrucuj, neurážaj sa za hlúposti, nehraj mľkvu rybu a nedúfaj, že na to príde sám. Buď otvorená, veselá, komunikatívna, aktívna v aktivitách, sem tam ho prekvap erotickým prekvapkom. Daj mu priestor pre neho a urob si ho aj pre seba.

winki

TO proste vycítiš. Trávi s tebou voľný čas, najradšej je s tebou sám, rešpektuje teba a tvoje názory, dokáže ťa pochopiť, nenadáva ti, neuráža ťa, nevyvoláva zbytočné hádky, je k tebe milý a pozorný sám od seba, pritúli sa, pohladí, pobozká. Nevyčíta ti ak máš zlú náladu.
Samozrejme najlahšie je sa opýtať jeho priamo, ale slová klamú a tak musíš za jeho gestami a mimikou vycítiť, či to myslí úprimne.