Blbé stavy

Príspevok v téme: Blbé stavy
lubika321

Caute, som na polovicnom invalidnom dochodku, som po chemoterapii a radioterapii 5 rokov,hľadám si prácu, lebo doma už neviem vydržať.Problém je, že na ten polovičný uvazok tazko zohnat pracu mam aj ine zdravotne problemy takze neviem kto by ma zobral na plny uvazok, ked musim chodit k lekarom. Citim sa strasne sama, s rodicmi nemam velmi dobre vztahy
chyba im empatia, vsetci okolo mna pracuju, maju svoje rodiny a nemaju nikdy cas. Mam manzela je zlaty ale ten je tiez vecne v praci. Pomaly uz na mna idu depresie nic ma nebavi, do nicoho sa mi nechce z nicoho nemam radost. Mate nejake tipy alebo rady? Dakujem.
Prosim len seriozne.

ni-ka

no vidis,tak mozes robit preklady,tlmocnicku,doucovat slovencinu,nemcinu,ucit v ms deti nemcinu...urcite sa v niecom najdes a budes citit uzitocna a potrebna:)drzim palce!:)

lubika321

Dakujem za prispevky, pomohlo mi to, to vzdelavanie chcem uz uskutocnit davno len na to neboli financie, vzdy isli niekam inam, som vystudovana ucitelka, ucila som nemcinu, slovencinu a psychologiu.
Praca v skolstve je tazka takze by som mohla skusit nejaku podobnu oblast alebo nieco ine....Mate este niekto nejaky tip?

ni-ka

to poznam...tiez som na id...ale ja mam syna a teraz ide do prvej triedy tak mam o zabavu postarane...ale volny cas sa da vyuzit vselijak-mozes si doplnit studium,urobit si nejaky kurz,ak vies jazyky mozes doucovat,robit preklady,pripadne strazit doma dieta,spravit si opatrovatelsky kurz a starat sa o tzp ludi,pedagogicke minimum a ist robit pomocnu vychovavatelku...najst si nejaky konicek,nieco co ti ide-hackovat,strikovat,sit,vysivat,robit handmade veci a predavat na nete...

pandorica

Ešte ma napadlo.Moja mama je členkou klubu Liga proti rakovine.Oni tam poriadajú všelijaké výlety a akcie. Chodia po celom Slovensku aj Česku, niekedy na jednodňové, niekedy na trojdňové.Ponúkajú všelijaké zľavy na kúpele, masáže.Mama s nimi stále niekam
chodí.Všetko je to dobrovoľné, ak chce ide, ak nechce nejde.

pandorica

Vieš, ťažko radiť v takejto situácii.
V prvom rade by si si asi mala nájsť niečo, čo ti vyplní prázdny čas, niečo pri čom ti bude príjemne.Možno by to chcelo šteniatko.Viem, že to znie blbo, ale nie je to tak.Také šteniatko ti dá toľko lásky a nádeje ako máločo, navyše s ním musíš chodiť von stretneš nových ľudí, s ktorými sa budeš mať o čom rozprávať, prídeš na iné myšlienky, zabavíš sa, skús o tom popremýšľať.