Utnut cim skor alebo dat tomu sancu?

Príspevok v téme: Utnut cim skor alebo dat tomu sancu?
krahulex

ahojte, spoznal som sa s jednym dievcatom, uz sme boli parkrat vonku, dost sme toho uz prebrali ale mam pocit ze sme sa zasekli na teme krestanstvo a viera, ja k tomu nemam absolutne ziadny vztah, nieze by som bol obmedzeny ze veriacu nechcem, je to kazdeho vec, len sa bojim aby nebola z tych co to az moc prehanaju, ja som skor taky ´vetroplach´, rad si uzivam zivot a zacinam mat pochybnosti, uz teraz po par stretkach mi naznacila ze sa jej nepaci ze si zapalim cigaretu a podobne, myslim ze trosku skoro na to aby ma sudila alebo mi nieco taketo naznacovala, mne nevadi ze je slusna, naopak je to dobre, len zase ako mam zistit ci nie je az moc pobozna (nemyslim tym len sex) ? to by som asi nevydrzal, a nechcem sa jej spytat nieco v style ci sa kazdy den modli a podobne, viem ze som hlupy ale az tak slusnu babu by som mat nemohol, a fakt sa to nechcem priamo spytat, co by ste mi poradili?

Laxius

Do prdele, to uz co je za "uprimny" vztah, ked mas problem sa spytat, ci sa vecer modli? Prepac, ale to co mate je mozno nejaka vzjomna sympatia a drzite sa za ruky, usmievate sa, ale ked mas problem spytat sa ci sa modli, alebo mas problem sa spytat hocico, tak to v ziadnom pripade vztah nie je. Vztah ma byt otvoreny a uprimny a pokial polozis otazku normalne a citlivo a nie hulvatskym stylom, tak ten druhy ti normalne odpovie. Ty potom mozes povedat co si o tom myslis, znova normalnym sposobom, nie hulvatskym a pomali sa dopracujete k tomu, aky druhy je a ci vam vyhovuje, alebo nie. Zaklad je ale rozpravat sa!

JUDr. Nobody

krahulex

tak si prenajmi prostitutku, ta ti bude vyhovovat viac :) len pozor za priplatok za fajcenie nooo..

nerad by si jej ublizoval?

tak ak ju lubis tak sa do prdele zmen a prestan fajcit.. alebo cakas ze najdes dokonalu kopiu seba co bude robit dokonale tie iste veci v ronakom case ako ty?

nemyslim ze ju mas rad, inak by si sa nepytal take blbosti a potom ako ti povie ze nerada je ked fajcis, v te nden by si prestal.. ani by si si nezapalil "poslednu"...

presiel som si tym, viem o com tocim..

takajedna

co si cakal, ze ta tu bude kazdy velebit? :D skus sa s nou o tom trosku viac porozpravat, rozoberajte to, debatujte, ona nech si povie svoj nazor a takisto ty a potom uvidis, ci to bere tak vazne alebo nie...ale bol by si hlupy vykaslat sa na slusne dievca a vymenit ju napr. za taku co sa k.rvi :) ale mna osobne by tiez nahnevalo keby ma niekto kibicoval co mam robit a co nie a to este ani nie sme spolu...

lilyiankaa

až časom zistíš aká v skutočnosti je, čiže určite by som to nestopla už teraz na tvojom mieste .... to, že je vychovaná v kresťanskom duchu ešte neznamená, že bude všetko skriktne dodržiavať (sex po svadbe, každý deň v kostole, púte atď) ... poznám veľa mladých ľudí, ktorí sú tiež vedení odmalička k viere, ale každý z nich má svoj vlastný rozum a to čo som popísala v zátvorke nerobia ..ok, idú sem tam do kostola, ale sex majú normálne už teraz a nie je to teda nijaký extrém ... to, že sa jej nepáči, že fajčíš nemôžeš preddsa pripisovať jej viere, to je tá najväčšia blbosť ..ani ja nemám rada, keď niekto pri mne fajčí,nebodaj by to ešte bol môj priateľ ... takže ju viacej spoznaj a uvidíš, že aká je dobrá teraz, ak bude aj taká pohodová a ty nemusíš mať žiadne "predsudky"

krahulex

dakujem ze vas zaujimate o moje zdravie, keby su vsetci taki moralni ako vy aj v beznom zivote, ano mozno som divnejsi ako ona, ja ju nehanim ani nic podobne, akurat som chcel naznacit ci ma vyznam ist do toho naplno, ked ona je taka dobra, nerad by som jej ublizoval zbytocne, ano nemal by som to riesit na fore, som si toho vedomy, tak radsej by som pocul nejake vase skusenosti nez osocovanie mojej osoby, vdaka .)

JUDr. Nobody

tak cigareta by aj mne vadila.. to da rozum clovece, co s tym ma krestanstvo? daj argumenty preco fajcit skor..
to skor ona by mala zalozit temu, ako uz niekto iny naznacil :D
(tj. si divnejsi nez ona, sorry)

Hrac

ja mam presne taku teraz :-) na zaciatku som sa bal, ze chodi do kostola. Povedala, ze bola odmalicka vychovavana, ze sex az po svadbe. Mne to nevadilo az tak, po par mesiach sa ukazala, ze aj ked je vychovavana takto, tak ma svoj vlastny rozum a vsetko bere inak. Je to super mat jednu zo slusnejsich :-)

Deria

preco by si to mal ukoncit? poznaj ju lepsie,vydrz a po case zistis sam, ci sa k sebe hodite alebo nie. ved sa nejdete hned sobasit.