Zničené zdravie?

Príspevok v téme: Zničené zdravie?
LoveLike

Ahojte...
Mam len 19 rokov ale zdravotnyh tazkosti dost.

V poslednej dobe ked niekomu poviem ci mi je a ako zijem, vsetci maju reci typu ze: zomriem do 5 rokov, nedozijes aa 30tky, rozpadas sa, nicis si svoje telo a podobne....

Chcem vymenovat problemy ktore sa mi deju s telom a ci je to naozaj tak vazne ako to vsetci popisuju....

1. Nepravidelne sa stravujem. Viem nejest cely den a len pit, alebo jem hluposti a podobne. Mam 48 kil a 160 cm.... Niekedy ked mam obdobie viem schudnut vela kil za kratku dobu.
2. Sice nepijem ani nefajcim, Pijem vela kavy.
3. Som non stop v strese.
4. Zo stresu mam aj zapal na zaludku. Mavam teda krce aj zo stresu ale aj z toho zapalu.
5. Raz dva krat do tyzdna mam noci, kedy vobec nespim a fungujem tak dva dni vkuse. Mam vtedy potom divne stavy - take poopicne stavy. Som cely den v mikrospanku, hoci som čulá a nepocitujem ani unavu.
6. Strasne sa klepem... A nie len zo stresu ale vazne sa velmi trasem aj v normalnom stave.
7. Sem tam uzivam prehanadla...
8. Zadycham sa pri vsetkom... Ide mi hlava prasknut a srdce vyskocit z hrude ked vyjdem na 2-3 te poschodie (a to som cely zivot sportovala)
9. Casto mam rozne dovne bolesti po celom tele.... Raz sa mi natrhne slacha, inokedy zasekne nerv, vminule som mala dlhsie bolesti za uchom vnutri hlavy a podobne.

Z krvnych testov nic vlastne nezistili.... Krv mam v poriadku tai ja neviem co mi je ak mi nieco je....

Napada vas nieco?
Dakujem

Ivka 1

Vymenovala si toho viac ako dosť. Ale všetko súvisí so všetkým. V prvom rade by som začala zmenou životného štýlu a pravidelný režimom a organizovaním dňa.V druhom rade detoxikovať organizmus, zvýšiť príjem tekutín - máš určite prekyslený organizmus. Ak nesprávne funguje trávenie, nevstrebávajú sa živiny a keď máš nedostatok živín , nefungujú Ti žľazy s vnútornou sekréciou,čo má dopad na hormonálnu činnosť a prácu životne dôležitých orgánov. Veľmi dôležitá otázka je,prečo si tak vedome ubližuješ a či s tým chceš vôbec niečo robiť

winki

Prečo sa stravuješ nepravidelne? Prečo užívaš preháňadlá???? Prečo máš stres??? Prečo nespávaš v noci? Na toto si odpovedz, nájdi odpoveď a naprav to.