Predavkovanie Euthyroxom?

Príspevok v téme: Predavkovanie Euthyroxom?
eiva

Dobry den,

mam otazku ohladne uzivania Euthyroxu:
Uzivam Euthyrox 88 asi 8 mesiacov, zacala som ho uzivat pocas posledneho trimestra tehotenstva (predtym nizsie davky) a stale ho uzivam, podotykam, ze dojcim. Posledny tyzden mam rano silne busenie srdca a som rozklepana, potom to pocas dna prejde, ale som schudla a som dost unavena. Lekarka ma objednala na odber krvi az o 2 tyzdne, ale obavam sa, ci sa nemozem dovtedy predavkovat, niekedy mi je az na odpadnutie.

Mozem liek vysadit?? alebo mam cakat a uzivat az do kontroly? Moze to mat nejaky vplyv na dojcene dieta?

Dakujem

Ivka 1

Iren 1 ja poznám osobne ľudí,ktorým sa to podarilo ale každému zaberá niečo iné a závisí to aj od toho, čo si skúšala.... Preto píšem,že môže pomôcť znížiť ale nemusí. To závisí od rozhodnutia endokrinológa.Samovoľne si nikto dávky znižovať nemôže bez porady s ním.Prírodné doplnky výživy pomáhajú zmierňovať - odstraňovať sprievodné znaky zníženej funkcie štítnej žľazy ako sú neustály pocit únavy,problémy s priberaním,osteoporóza,ťažkosti s otehotnením ...

Irén 1

Ivka1, tak mne sa už roky nedarí znížiť dávkovanie E. tobôž ho úplne vysadiť a zrejme sa to prírodnou liečbou nedá a že som toho už vyskúšala a stav sa vždy len zhoršil.

Ivka 1

Vysadiť nie ale znížiť dávky. Prípadne zavolaj endokrinologičke,ku ktorej chodíš. Do budúcna pouvažuj,že funkcia štítnej žľazy sa veľmi pekne regulovať prírodnými doplnkami výživy a dávky euthyroxu postupne znižovať až možno nakoniec budeš bez neho fungovať na čisto prírodnej báze.

aaaaa121

Zniz si sama na taku davku aku si brala a bolo vsetko ok ze si sa dobre citila.Pocuvaj svoje telo, lekar by ti tiez znizil davkovanie.

eiva

stinu zlazu mam, po prvom dietati som mala hyperfunkciu a autoimunitny zapal, pri druhom tehotenstve hypofunkciu. zaujima ma, ci si mozem samovolne znizit davku, alebo vysadit liek, lebo neviem, ci tieto stavy do kontroly vydrzim... :(