Odličovací rituál, najlepšie odličovacie prostriedky...

Príspevok v téme: Odličovací rituál, najlepšie odličovacie prostriedky...
martinka3333

Ahojte, hľadám nejakú zmenu..už 5 rokov používam Garnier essentials - zelený, pre normálnu pokožku..ale..chcem to zmeniť aj preto že obsahuje parabény....začala som robiť v parfumérke a poskúšala som toho mnoho, no nič mi nesadlo.. tie drahé značky nie sú o moc lepšie ako klasika..rozmýšľala som nad Biodermou sensitiv micelárna voda a spol....a chcela by som aby to bolo čosi bez alkoholu..máte niekto skúsenosti s tou Biodermou? viem že sa predáva v lekárni, ale chcla som zistiť či nejako nevysušuje pleť atď... ´dakujem :)

Fleur-de-lis

ako obvykle, koľko ľudí toľko názorov :)No, oni tvrdia jedno, majú to niečím opodstatnené, vy zrejme tiež. Tak ja to vyskúšam a budem vidieť na vlastnej koži či to funguje alebo nie :)

Fleur-de-lis

hvst, ja nie som chemik. Ale tak prečo potom toľkí píšu, že majú potom viditeľne vyčistené póry? Vraj je to podobní princíp ako v chémii "like dissolves like".

Fleur-de-lis

Práve čítam o Oil cleansing method. Kde sa používa na odličovanie a čistenie len ricinový olej kombinovaný s ďalším, ktorý je voliteľný podľa potrieb pleti. Po masírovaní touto zmesou sa tak 3x priloží na tvár mokrý horúci uterák, ktorý otvorí póry a môže z nich "vytiecť" olejom rozpustený maz.
Čítam samé pozitíva. Akurát sa neodporúča kombinovať s olivovým alebo kokosovým olejom.
Je to vhodné na všetky typy pleti, aj na aknóznu. Dokonca to viacerým vyčistilo pleť.
No asi vyskúšam, akurát, že to zaberie viac času ako som zvyknutá. Ale tak ak bude výsledok krásna pleť :)

OliviaN

Ahoj, ja mimoriadne obľubujem od Biodermy radu Hydrabio, je extra hydratačná a nevysušuje, čistiaca pena dokonale a jemne odličuje, neštípe.

Siuzz

Odporucam Biodermu červenu(zelena vysusuje lebo je na mastnu plet)Je to uzasne dokonale odlicovadlo,ako aj ostatne miceralne vody.Z vlastnej skusenosti tiez odporucam tuto vodu od Avene.Obvykle v lekArni stoja tak okolo 20€,ale ja vzdy kupim tie,ktore su 1+1 a ficim z toho viac ako pol rok.

hdhhdd

micelarne vody su najlepsie, vobec to nevysusuje plet. nemusis kupovat tu drahu biodermu. staci aj ina lacnejsia znacka