Pretrvávajúce problémy s plným nosom a pod.

Príspevok v téme: Pretrvávajúce problémy s plným nosom a pod.
ProsteJa123

Ahojte,
Chcel by som sa spýtať či by ste mi nevedeli pomôcť. Už asi 1 rok mám vždy pri spánku plný nos. Vätšinou len jednu dierku, ale aj tak nezaspím pretože sa mi tažko dýcha. Ráno občas kašlem, ale nos mám už volný. Takysto cez deň alebo ku večeru. V noci ako napr. teraz už mám zasa jednu dierku plnú a dýcham do polovice ústami. Neviete čím to môže byť ? Som astmatik ale nič vážne. Alergiu mám iba na peľ inak žiadne iné. Už som zúfalí pretože som sa nevyspal v kľude ani nepamätám. Dopredu ďakujem.

Fleur-de-lis

dal si si robiť krvné testy? A iné vyšetrenia? Máš v poslednej dobe viac stresu alebo záťaže? Skúšal si pravidelné naparovanie?
S zníženou imunitou súvisí aj vit D. Daj si celkovo zistiť hladiny všetkého z krvných testov u obvodného lekára.

mjanik

akoš-aj na slepé črevo by som dal akupunktúru a to na odstránenie zápalu a na odstránenie teplôt.Mechanickú časť by urobil chirurg.Ja neponúkam moju akupunktúru ale akupunktúru, ktorú môžu ľudia vyhľadať v každom väčšom meste.A keď si už objavil, že som akupunkturista mal si tam napísať aj,že s veľkou praxou a teda moje odporúčania sú podložené nielen teóriou, ale aj praxou.A nech sa odborne nevyjadrujú k akupunktúre ľudia ktrí o nej nemajú žiadne vedomosti.Nech si nájdu nejakú literatúru o akupunktúre a po preštudovaní môžeme o nej hovoriť.

akoš

pozor, mjanik je akupunkturista, musis ho brat s rezervou. ten by aj na prasknute slepe crevo ponukal svoju akupunkturu.

mjanik

Tvoj problém je v chorích pľúcach.Treba vyliečiť pľúca a problém zmizne.Na toto je najlepšia akupunktúra