Rakusky trestny zakon (drogy)

Prezývka55

0vecka plus v rakusku to nie je az take zle ale ber tak ze pre cudzincov stale prisnejsie ako pre domacich, niektori domaci mozu makat aj mimo basy takze to maju ako nejaky pobytovy tabor ale to u cudzincov nie je mozne kedze nemaju trvali pobyt atd.

0vecka

inax max 3 roky to je dost mekke saq to by sa aj oplatilo pasovat ale boh vie co za to platia za nejakych milion EURo by som si na tie tri roky siel sadnut a mozno aj za 500 000 :)

0vecka

co som cital na wikipedii pisali tam nieco o max 3 rokoch. Kedze to bolo zrejem prvykrat? tak to asi pojde s podmienkou ale naj by bolo sa spytat nejakeho rakuskeho pravnika ze ako to tam chodi. ono 10g je celkom dost. Ak to bola kvalitka tak to asi neukeca ze to bolo pre vlastnu potrebu.

Prezývka55

wyx neviem, pozri paragraf/zakon 133a rakuskeho trestneho zakonnika

0vecka meksi na domacich vo vseobecnosti nie na cudzicnoch ale tak je to na sudcovi no.

0vecka

podla mna za to nepodje do basy... Rakusania su ovela meksi ako slovaci co sa drog tyka ...kuknem este nieco na nete.

wyx

s tym vyhostenim by som si nebola taka ista. mozu mu dat zakaz pobytu. na slovensku platí, ze občan europskej unie nemôže byt vyhostený zo SR, vzhľadom k tomu, ze SR je clenom EU, tak predpokladam, ze je to tak aj v rakusku.

Prezývka55

Pojde brucat do basy ale nebude to vela a tusim po polke alebo 2/3 ked bude suhlasit s vyhostennim a dozivotnym persona non grata mu odpustia zvysok. Podla mna po roku max 2 je von.