Tajne typy na partnera?

Príspevok v téme: Tajne typy na partnera?
Diadia

aneb kde k nemu vobec dojst... kde ste spoznali toho vazho?
som typ zeny ktora je sice navonok silná no potrebujem svojho chlapa aby ma niekedy jednoducho ,,pritiahol pod svoje kridlo a pomojkal,, problem je ze ho nemám a vyzera to tak ze dlho ani mat nebudem.. nikto ma nevie zaujať alebo sa boja ozvat napisat a potom si clovek mysli ze nemaju zaujem...preco chlapi nie su ako kedysi? jednoducho ked sa im niekto paci, idem do toho, vypytam si cislo hoci aj na ulici ved to je uplne zlate no nie dámy? :) to fakt teraz ficia len zoznamky na nete?

janopeto

Sú tu možnosti.
Sme tak presexualizovaný, že za každým gestom, osloveným hľadáme sex, pričom to tam ani nie je, či je... prd človek dnes vie.
A čo je zlé na tom byť sám? Muži a najmä ženy budťe silné, a nedávajte svoj čas niekomu inému prečo?.... To ti esti láska....

MultiLevel

Neviem ako zijes, neviem co myslis tym "silna"...Dolezite je nesediet doma, ale chodit von s priatelmi. Tym zas nemyslim nejake bary a podniky, kde tak ludia s oblubou travia piatkove a sobotne noci. Da sa robit milion veci, vela akcii vymysliet s priatelmi, ci uz nejake hory, koncerty, divadla, prechadzky, cokolvek kde mozes s ludmi komunikovat a zoznamovat sa cez priatelov s inymi.
To, co vyzarujes, takeho muza si aj pritiahnes. Ver tomu. Ak si takeho este nestretla, to neznamena, ze neexistuje alebo ze potrebujes dake tajne typy na partnera :D Prosto bud sama sebou a stretavaj sa s vela ludmi. Viac ti neviem poradit. Ci mas byt viac zenskejsia? Nuz, neviem co si pod tym predstavit...nosit opatky a sukne? Malovat sa? Neviem no...rob tak, ako ti je prirodzene. Niektorych muzov pritahuju zeny, ktore su navovok akoby "silnejsie" ako ine, niektorych zas jemnucke stvorenia, co maju problem sa presadit a potrebuju neustale oporu muza :D Najhorsie co mozes urobit je snazit sa o nieco, co v tebe mozno ani nie je a pretvarovat sa. Nevieme aka si, ake je tvoje spravanie voci opacnemu pohlaviu. Poradil by ti psycholog, coho sa zbavit, co naopak podporit v spravani.

xdanielax

Mozno to bude tak trochu aj v tom, ze ked posobis, ze si silna, nepritahujes tie "ochranarske" typy, o ktorých hovoris. Skus byt viac zenska, taka, ako sa opisujes, ze realne si, ze chces mat toho, co ta objime, ked pises tuzis po takom muzovi. Ako to maju inak vediet, ked sa tvaris, ze sa o seba vies postarat? Tiez myslim, ze taki muzi uplne nevymizli (snad), len my zeny im k tomu, aby sa prejavili davame coraz menej prilezitosti, ked vystupujeme podobne ako oni.
Aj ked tazko tu rozdavat rady, kedze si kazdy pod tym pojmom silna mozno vysvetlime nieco ine :)
A treba si zapmatat, ze 99% ludi, ci muzov, ci zien NEVIE citat myslienky. A to co ches ty, treba vyjadrit. Kazdy predsa vie len to, co chce on sam. Ostatne si mozme len domyslat.

Fleur-de-lis

čuduješ sa, že chlapi nie sú ako kedysi? Veď ich feministky zlynčovali... Keby len vedeli koľko škody tým narobili.
A nemyslím to zle, ale keď teba žiadny chlap nezaujme, tak nie je to problém u teba? Veď po svete behá toľko úžasných chlapov, len sa treba pozerať poriadne a vidieť čo v nich skutočne je.
Prečítaj si Queen's code www.amazon.com

Diadia

nie som z Košíc
rozmyslam ci je to vobec dobry napad, vo vzťahu mam rada klud a pri nom by to sice bolo úžasne vsetko okolo, no vidiet ako sa po nom lepia ine, navyse ked nema cas...asi od neho musim upustiť :(

hihihaha

Je to jedno kam chodíš , len často tu vidim košičanov tak som chcel vedieť či zas vidím :D On čo je dajaka hviezda ? :D Tak ked taký boj je o neho tak to budeš mať ťažké , najlepšie ho asi stretnúť v podguraženom stave (nejaka disko) a tam sa to vysvetlí , keď už nevieš inak.

Diadia

no idu :D jednoducho furt mu volajú pisu nieco da na facebook tak uz sa z toho skladajú ake to je úžasne co tam dal ...pritom nejaka uplne obyčajná bežná vec...nehovorím este o takých babach ktore sa s nim chcu vyspať....ako vidim ze take odmieta hned ale ktovie
nie je to jedno kam chodím na vysokú? :D

hihihaha

ale si neviem predstaviť ako ide poňom x báb , akým spôsobom poňom idu ? Na tvojom mieste by som mu dával znamenia ked nechceš tak napriamo tak očne. Vieš tie pohlady ,take chtivé :D Aspoň ja na jeho mieste by som to tak spoznal. A povieš kde chodíš na VS ? :D