Ureaplazma

Príspevok v téme: Ureaplazma
Danone4040

Ureaplazma. Poprosím o radu. Ako dlho sa lieci ureaplazma? Ja mam problem nadalej aj po liečbe. Som 3 mesiace po liečbe a príznaky mam stale ako na zaciatku. Niekedy menej a niekedy viac pocitujem palenie.Vybrala som ant. doxybene a mast macmiror complex a aj čipky. Teraz dlhodobo užívam probiotika a vitagyn C. Bolo mi odporučene piť aj čaj na močové cesty ktory tiez pijem dlhodobo. Som uz z toho neštastná. Bojím sa aby to neprerastlo do niečoho chronického a už neliečitelného. Chcem sa toho zbaviť je to velmi neprijemne ochorenie. Dakujem za pomoc.

Kix

Práve toto som si liečila minulý rok u dr. Albertovej. Ufff, dlhá, dlhá liečba a ja som strááášne netrpezlivá. Ale toto sa nedalo, to som musela vydržať.Takže sa baby pripravte na to, že za mesiac alebo dva sa toho nezbavíte. Je to hnusoba a chce to čas.

Lusvet

Dobrý deň.Určite by som vám odporučila brať produkty firmy Forever-Aloe Berry nectar,Vitolize for women,Aloe gelly lokalne,Bee propolis,ale dlhodobo.K tomu Absorbent C a Beta care.

bublaninka

Ahojte, ja nemam ziadne problemy, takmer ziadne vytoky, sem tam. Ziadne svrbenie, ziadne palenie, nic. Na vysetrenie ureplazmy ma poslal urolog, pre caste zapaly mocovych ciest. Gynekologicka mi predpisala macmiror, doxyhexal. Zatial som to nezacala uzivat. Snazim sa zit na prirodnej baze, skor ziva strava a nechcem tie tetracyklyny..poradte..:) vdaka.

redbatica2

oreganovy olej, citricidal v slabsej koncentracii, extrakt z olivovych listov kupis aj u nas na hoogle . sk alebo na swanson . sk ... z hoogle som uz objednavala a ziadny problem....

Danone40

Ahojte.Ja som vydela vysletky sterov na ureaplazmu a mykoplazmu ze to polo pozitívne. Ja som šla za lekarom s tym ze mam palenie tam dole, najprv myslel ze je to mykoza ale ked to neprechadzalo tak mi urobil stery a tam to vyšlo. Ja si tiež myslim že mala nastat nejaka ulava ved uz je to 4 mesiace a ani od vtedy som nemala styk lebo mi vravel ze je to prenosne. Ja som uz zufala. Citala som tie clanky od rng co pisal..ale tie preparaty sa u nas nedaju dostat. sa mi zda ze to objednavaju zo zahranicia.

redbatica2

toto som skopirovala zo stranky rng nazory

"Nizsia/udrzobna davka extraktu z olivovych listov(2x750 mg 20% oleuropein) v ziadnom pripade neznici crevnu floru. Dokonca ani plna davka 3x750 mg to nespravi.
Co sa tyka koloidneho striebra, ionicko koloidne(take su prakticky vylucne na trhu ) sa sotva dostane do zaciatku criev, lebo sa znici v zaludku kyselinami velmi znacne,
Ked chces dostat maximum do krvi, drz ho v ustach 10 minut , aby sa vstrebali nanocastice(pod 2 nm) a iony cez sliznice rovno do krvi.

Inac ureaplazmicka infekcia vaginalna sa da jednoducho vyplachnut koloidnou striebornou vodou alebo roztokom citricidalu. Zialbohu sa casto vracia ale kedze sa da lahko znicit, nemal by viackrat do roka opakovany vyplach sposobit problemy.
Po vyplachu je dobre o niekolko hodin neskor zaviest tam nejake probiotika, aspon taky Gynoflor alebo rozkrojit inu probioticku kapsulu a dat z nej trochu do vyplachovej vody.
Totiz napr odporucany roztok citricidalu je dost silny, aby tam vynicil prakticky vsetky mikroorganizmy, vcitane uzitocnych probiotik, ktore ked su tam, tak potlacaju ine mozne infekcie. Mikroorganizmy su stale okolo nas a jedine co vieme dosiahnut, aby tam bol balanc, kde probiotika prevladaju a potlacaju ine mikroorganizmy."

TinaM

A si si ista, ze hovorime o ureaplazme? Zatial sa sice o tomto ochoreni az tak nehovori, ale neviem, ci medzi priznaky patri palenie (mozem sa mylit). Vytok tam byt moze. Mne ju diagnostikovali tak, ze som mala dlhodobe problemy s vytokom-ale bez zapachu a bez svrbenia. Robili mi rozne testy, vsetko bolo negativne, az sa dostali k ureaplazme. Nasadili mi brutalne antibiotika-hnusne, v zivote som nic tak silne s takymi vedlajsimi ucinkami nebrala (snad okrem kortikoidov). Po mesiaci som mala prist na kontrolny ster, preliecilo sa to. Nakoniec som zistila, ze vytoky s tym vobec nesuvisia a ze teda patrim k zenam ktore "to maju tak". Ak mas naozaj tuto diagnozu, tak na doktora tlac,aby ti to riesil, lebo kvoli tomu mozes mat problem aj s otehotnenim.